Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Punca Perempuan dan Lelaki Bad Mood

Punca punca perempuan bad mood ni, kalau difikirkan semula memang rasa kelakar pun ada. Ada yang tak logik nak bad mood dan ada yang memang boleh mendatangkan marah juga. Tapi punca perempuan bad mood ni lagi banyak dari lelaki.

Punca punca perempuan bad mood

1. Tudung tak jadi (selalunya memang akan bad mood!)
2. Baju sama dengan orang lain (Rasa macam nak balik rumah tukar baju je)
3. Pin tudung hilang (boleh mendatangkan marah)
4. Gemuk ( punca terbesar!)
5.Tumbuh jerawat (sama juga dengan rasa gemuk)
6. Artis favourite kahwin ( ini tak memberi kesan pada Fiza)

ke ada lagi punca puncanya? Punca punca di atas memang boleh buat bad mood kan.
http://www.azhafizah.com/
Sumber dari facebook
Tapi, bagi seorang lelaki punca dia bad mood satu je! Sebab perempuan bad mood. Jenuh dia nak fikirkan cara untuk kembalikan mood seorang perempuan. Padahal kalau nak tahu, salah satu sebab punca perempuan bad mood adalah disebabkan lelaki juga. Betul tak?

Post a Comment

9 Comments

  1. haha!! betul3. 6 punca tu smua btul. hehe

    ReplyDelete
  2. hehe..mmg kelakar lag yg sebab laki bad mood tu...huhu..sorang pun dah pening nk lyn ada hati lagi ke nak tmbh isteri..huhu

    ReplyDelete
  3. beeeeeeeetuuuul ! hehehehe

    ReplyDelete
  4. hahaha.. klakar tp betul jugak...

    ReplyDelete
  5. Pusing2 berkait rapat juga ye.. Ppuan mmng cpat je badmood. Pstu jnuh pula tu nk tunggu bdmood tu reda..

    ReplyDelete
  6. kahkah..ade satu lagi..bila team bola dia kalah dgn pihak lawan atau team yg dia xsuka.. ^_^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.