Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Tempah Sticker Murah


Tempah sticker Murah | Sticker salah satu element yang perlu ada dalam  penjualan barangan. Jual air dalam gelas pun dah ada sticker tau. Pada pendapat Fiza, tujuan sticker ni untuk membantu memperluaskan pasaran perniagaan kita dan lebih mudah di kenali.

Yang penting kat sticker tu ada maklumat penting so that lebih mudah untuk customer dapatkan barangan dari peniaga. Sekarang pun dah ada bermacam macam bentuk sticker yang fancy. Salah satu tarikan juga tu.

http://www.azhafizah.com/

Kalau rasa tempah sticker berbentuk bentuk tu agak mahal, boleh tempah jenis mirrorkote. Boleh customize size untuk print dalam satu paper A3. Contohnya

Size 3cm = 77pcs dalam 1 paper A3
Size 4cm = 54pcs dalam 1 paper A3
Size 5cm =35pcs dalam 1 paper A3
Size 6cm=24pcs dalam 1 paper A3


Kalau nak  100pcs , nak size 5 cm. Kena order 3 paper A3 akan dapat 105pcs sticker. 1 Keping A3 harganya RM16.00.

RM16.00 x 3 = RM48
Postage : RM7

Kalau order banyak sikit boleh bagi diskaun. Boleh rujuk harga di bawah. Kalau kurang jelas atau kurang faham, boleh whatsapp atau email ye.


Kalau nak order design sahaja pun boleh
Sticker untuk paper bag

http://www.azhafizah.com/

Sticker untuk label tag

design-sticker-nadines-hu

Sticker untuk bungkusan dodol

design-sticker-dodol-orignal-melaka

Post a Comment

3 Comments

  1. Fizah..., No Intan dah tuka... New No +60123347883 ... Whatsapp me for the price lalal....

    ReplyDelete
  2. menarik fiza..harga okay juga ,murah!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.