Dekorasi Tempat Menjahit

Saturday, December 12, 2015

Bagi yang suka menjahit ataupun memang tukang jahit, mesti tempat menjahit tu nak kena menghiasi dan buat dekorasi cantik² supaya masa jahit nanti takdelah stress tengok keadaan tempat jahit yang bersepah sana sini dan tak teratur.

So Fiza kongsikan idea dekorasi tempat menjahit yang cantik, sejuk mata memandang yang boleh buat tambah semangat nak bekerja menjahit tu kan. Bila tengok semua dekorasi ni rasa menjahit pulak. Hehe


Fiza paling suka warna turqoise dan pink ni. Simpan dan nampak kemas sangat kan!


korang tahu tak mana nak beli papan board yang berlubang lubang kecil ni. Kalau tahu, meh la share kat mana nak beli. 
Sumber dari facebook
kalau tempat menjahit ada bilik menjahit sekali lagi best kan! Memang habis buat deko dalam bilk tu.

1 comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.