Tempahan Design Kad Jemputan Majlis Aqiqah

Thursday, December 17, 2015

Dah jadi trend majlis aqiqah siap ada kad jemputan lagi tu. Ada yang hanya untuk jemputan di facebook dan kalau ada bajet lebih boleh print dan hantar melalui kiriman pos. Ikut bajet masing masing.

Ini tempahan design kad jemputan Majlis Aqiqah yang baru Fiza siapkan. Masih lagi tema biru turqoise macam tu sebab baby boy kan. Nak tema hot air balloon. Siap!

http://www.azhafizah.com/

Terima kasih order. Moga majlis berjalan dengan lancar.

4 comments

  1. Comelnya.. sekarang kenduri aqiqah pun dah berkad bagai.. tersangat moden dah zaman skrg ni.. but ok lah kan.. if u have money, everything can be.. if u don't have money, dok diam2 sudeh.. hihihi

    ReplyDelete
  2. Beruntungnya bdak2 skrng. Buat mjlis aqiqah siap ada jmputan guna kad. :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.