Kucing Muka Bengis

Saturday, December 26, 2015

Cakap pasal bengis, mesti tengah marah. Amboiii meow, marah kat sape tu? Muka marah muka marah muka marah..marah ke? Baliklah..manusia perlukan teman( baca ikut intonasi iklan kat TV pasal anak dia marah kata ayah dia sebab sibuk kerja sampai tak tunaikan janji nak spend masa bersama). Tak pasal pasal masuk iklan tv pulak.

Biasa kita tengok kucing muka comel je, tapi bila meow tunjuk muka serius, muka marah memang nampak kebengisan disitu.
http://www.azhafizah.com/









Tapi yang ni nampak bengis dalam masa yang sama nampak comel!



1 comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.