Header Ads

Lara Alana Si Helmet


Kali kedua buat painting potret Lara Alana. Geram kot dengan kecomelan Lara Alana Si Helmet seperti yang di taip dalam instagram Lara Alana tu. Si Helmet?? Mungkin sebab rambut macam helmet kot dulu². Tapi comel!

Selain Si Helmet, Lara Alana lebih dikenali dengan nama Rara atau Datin Rara. Comel panggilan tu secomel Lara. Kekadang suka usha instagram Lara, suka tengok aksi Lara ni. Salah seorang anak selebriti yang comel dan paling ramai followers di instagram.

http://www.azhafizah.com/
Semua baby pun comel dan ada kelebihan masing masing. Apa yang Fiza suka pada Lara ni sebab dia comel, bergaya pakai apa pun sesuai je, Muka pun dah macam anak cina, anak korea, anak jepun dah.

Instagram Lara Alana

 www.instagram.com/laraalanaa

7 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.