Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Telefilem Diam Tanda Setuju

Diam tanda setuju, sebuah telefilem rom-com (romantic comedy) lakonan Mawar Rashid, Farid Kamil, Beto Kusyairy, Nurin Afiqah dan ramai lagi. Diam tanda setuju akan bersiaran pada hari Sabtu, 10 April 2021 jam 9:00 malam di Astro Citra dan Citra HD.

Telefilem drama diam tanda setuju diarahkan oleh Osman Ali dibawah produksi Nuansa. Salah satu lokasi pengambaran dalam telefilem drama diam tanda setuju ni adalah di Pantai Kijal katanya lah. 

Telefilem Diam Tanda Setuju

Telefilem : DIAM TANDA SETUJU
Waktu siaran : Sabtu, 10 April 2021,jam 9:00 malam
Siaran TV : Astro Citra
Pengarah : Osman Ali
Produksi : Nuansa

PELAKON DIAM TANDA SETUJU

Mawar Rashid
Farid Kamil
Beto Kusyairy
Nurin Afiqah
Razman Mahayuddin
Syrul Ezwan
Saliza Ali
Hakimi Rejab
Shamer Rashid
Zack Zabhas
Tengku Zara

SINOPSIS DIAM TANDA SETUJU

Mengisahkan tentang dua orang sahabat baik yang menghadapi konflik perhubungan cinta. Mereka mula panik memikirkan usia mereka yang semakin meningkat tetapi masih belum bertemu jodoh.

Post a Comment

15 Comments

  1. mesti best dramanya bila tengok nama pengarahnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pengarah yang hebat mesti menarik ceritanya :)

      Delete
  2. Lama tak tengok Farid Kamil berlakon

    ReplyDelete
  3. Laku lagi mawar rashid ni.heheh

    ReplyDelete
  4. Pelakon-pelakon semuanya matang, bukan budak2 so best la sikit nak tengok. Hehe

    ReplyDelete
  5. ada beto sy kompem cerita ni best hehehehe

    ReplyDelete
  6. kurang minat pelakon lelakinya.. huhuhu..

    ReplyDelete
  7. kureng skit mawar rashid ni hahaa ^_^

    ReplyDelete
  8. Semua yang dah kahwin. Hehe tapi isu belum kahwin apabila usia meningkat.

    ReplyDelete
  9. Baruuu je lepas nengok tadiii! Comel lahh! Cantik muka heroin tuuu selain Mawar Rashid!!

    ReplyDelete
  10. Boleh tahan drama ni. Baru tgk smlm

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.