Header Ads

Awan Biru Senja

Lamanya tak nampak awan biru senja. Ye lah, biasa duduk rumah je tak keluar kemana. Sekarang hari hari keluar jaga mak kat hospital. Bila balik petang dapatlah menikmati pemandangan indah langit biru awan putih senja. Silap pulak tajuknya awan biru. Maafkan saya.

 Awan Biru Senja

MasyaAllah cantik kejadian alam ciptaan Allah. View senja yang cantik. Matahari terbenam tak kelihatan pulak. 

Awan Biru Senja

Jalan masuk kampung yang dipenuhi dengan pokok kelapa sawit kiri kanan. Perjalanan dari pekan masuk kampung lebih kurang 15minit. 

Selama 15 minit tu dapatlah menikmati view cantik ni. Ada 2 jalan untuk masuk ke kampung. Semalam ikut jalan yang ini sebab ada urusan berdekatan jalan masuk kat sini.


16 comments:

  1. Cantikkk! Kalau saya, tenang je tengok kebiruan langit dan kehijauan pokok.

    ReplyDelete
  2. Subhanallah..cantik awan biru...kt sini petang2 selalu hujan..awan mendung..

    ReplyDelete
  3. Selamat berpuasa Fiza..
    Cantik sungguh pemandangan awan. Sis pun suka pemandangan begitu.
    Rasa tenang bila memandang..

    ReplyDelete
  4. Sesekali dapat menghirup udara dan menikmati panorama di kampung nikmatnya :)

    ReplyDelete
  5. langit membiru.. kat sini petang hujan

    ReplyDelete
  6. Subhanallah.. Sangat cantik!!! Suka lerrr.. hihi

    ReplyDelete
  7. Teringat lagu Langit Biru.... rasa syahdu!

    ReplyDelete
  8. Indah nian. Cantik betul warna langit tu. Akak doakan mak Fiza cepat sembuh ya. Fiza pun jaga diri baik-baik.

    ReplyDelete
  9. Subhanallah. Cantiknya... Tengok langit cantik macam ni hilang stress sekejap

    ReplyDelete
  10. Cuci mata. Akak pun pernah terperap lama di rumah.

    ReplyDelete
  11. Cantik langit. Kadang kesibukan, lupa nak nikmati kebesaran Allah.

    ReplyDelete
  12. Subhanallah.. Cantiknya langit biru tu..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.