Top 10 Komentator March 2021 Blog Sihatimerahjambu

Masuk bulan baru, macam biasa saya akan senaraikan top 10 komentator march 2021 blog sihatimerahjambu. Tahniah semua Top 10 komentator!. Terima kasih yang sudi singgah, tersinggah, tinggalkan komen mahupun terkomen secara tak sengaja.

Nampaknya ada blogger baru menghiasi senarai top komentator bulan March ni iaitu Atiqah dan Kak Ret. Cik Sun kita pun dah kembali semula masuk senarai. Yang lain semua penghuni tetap top komentator. 

Alhamdulillah, terima kasih semua memeriahkan kotak komen blog ni. 

Top 10 Komentator March 2021 Blog Sihatimerahjambu

Top Komentator March 2021 Blog Sihatimerahjambu

  1. nona sani : www.nonasani.com (87 comments)
  2. NA : me-soul-searching.blogspot.com (81 comments)
  3. Atie Zieya : zieyaweasley.blogspot.com (69 comments)
  4. Amie : salamisimon1.blogspot.com (63 comments)
  5. Sunah Sakura : www.sunahsukasakura.com (61 comments)
  6. dear anies : aniesandyou.blogspot.com (51 comments)
  7. Atiqah Najihah : bilagadiskidal.blogspot.com (47 comments)
  8. Ako Retna : anakomak6.blogspot.com (37 comments)
  9. Sha Mohamed : kasihkuamani.blogspot.com (37 comments)
  10. Tiara Sapphire : www.tiarasaphire.com (36 comments)

Jom blogwalking ke blog mereka. Semua senarai top komentator dah dimasukkan dalam bloglist sepanjang bulan April 2021. Bila masuk dalam bloglist tu, saya akan selalu jengah dan tinggalkan komen. Dapatlah naikkan trafik blog juga tu kan. 
Nota : Pemberian hadiah
Fasa I : Jun 2021
Fasa II : Disember 2021

Bukan BPNBPR dan perumahan je ada fasa-fasa tau! Pemberian hadiah untuk komentator pun ada fasa dia. Awak nak yang mana satu? Tapi hadiah untuk TOP 3 je lah. Yang lain akan kekal masuk bloglist.


16 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Tahniah top 10 komentators. Moga blog tambah meriah!

    ReplyDelete
  2. ahahahah da kembali masuk ke dalam carta yee.. #ciksuncuba 😆

    ReplyDelete
  3. Hahaaha mask jgk list ye kak sini hehe.. Mmg x perasan berapa kerap tglkan jejak kat blog2 org.. Yeay pasni kena maintain lagi eh top 10🤣🤣

    ReplyDelete
  4. Tahniah semua yang masuk dalam carta. Akak sedng cuba jug anie...nak join carta bulan depan pulak

    ReplyDelete
  5. Ehhhh ada nama kita lah! Hehehehe
    Nanti nak jadi top 3! :D

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah tetap ada. Hehe walaupun ada dugaan sedikit, dapat kejar.

    ReplyDelete
  7. tahniah kpd top commentator! nk kena masuk senarai ni jgk nnti

    ReplyDelete
  8. yay i am top 3!!! dua minggu ni busy gila nak bw huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. Tahniah semua ^_^.. saya terkeluar dari carta sekali lagi ^_^

    ReplyDelete
  10. Whoaaa.. saya nak dpt dedua fasa tuuu.. Tibberr... Tapi skrg dah busy... Tapi tetap cuba... Nice cik Sun kembalii... Bahahhaa...

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال