Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog

Happy weekend. Hari ni mood mendung seiring cuaca di luar. Entah kenapa lah blog buat hal tetiba. Siapa perasan sehari dua ni blog carca merba. Ke tak perasan pun? Baiklah, dah okay sikit baru lah mood ada baik sikit nak update blog.

Tengok ramai yang dah join Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog. Saya pun di tag oleh Kak Amie. Jadi, saya join lah juga Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog. Walaupun awal-awal haritu dah bagitau Shida tak dapat join sebab saya bukan sejenis yang suka tag orang dan saya jarang join contest. 

Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog

Yang belum join, silalah join. Banyak hadiah menarik yang Shida akan berikan kepada pemenang. Nak join klik banner atas ni.

Senarai hadiah Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog
  • Cash RM50 & sekeping kad raya dari SRB
  • Tudung Fareha Koleksi baru & sekeping kad raya dari SRB x 1 pemenang
  • Bantal Leyna cushion & sekeping kad raya dari SRB x 2 pemenang
  • Baghetta masker &sekeping kad raya dari SRB x 1 pemenang
  • Purse wanita & sekeping kad raya dari SRB x 1 pemenang
  • Kad raya custome 10 pcs & sekeping kad raya dari SRB x 2 pemenang
  • Hand sock + mask sheet Korea & sekeping kad raya dari SRB x 2 pemenang

Semua peserta yang join Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog akan mendapat sekeping kad raya limited edition dari Shida Radzuan Blog (SRB)



Post a Comment

9 Comments

  1. Saya perasan blog akak dah lain, ingatkan akak tukar template pulak hehehe. Yang template ni lawo! Simple je.
    Btw goodluck and all the best! :)

    ReplyDelete
  2. semoga ada rezekinya nanti... insyaallah

    ReplyDelete
  3. Haah betul rupanya, akak masuk semalam tidak boleh komen. Dahlah rupa lain, ingat Fiza mekap blog.
    Akhirnya Fiza masuk segmen Shida. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  4. Allahu Fiza, tak sangka fiza join juga huhuuu Tqqqqq fiza<3

    Terima kasih sudi join Giveaway Raya Bersama SRB <3
    ALL THE BEST FIZA! moga murah rezki :)

    ReplyDelete
  5. Saya rasa.. sy pun ada tag akak ritu.. hoho.. Good Luck!!!

    ReplyDelete
  6. kita tgk siapa yg kenaaaa hahaha all the best tau!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.