Header Ads

Goodbye Hello Syamel & Ernie Zakri

Goodbye, Hello single duet terbaru Syamel & Ernie Zakri selepas berkahwin. Lagu yang mengisahkan perhubungan pasangan yang bahagia bersama dengan ikatan janji yang telah dimeterai. Goodbye disambut dengan Hello. Lebih kurang begitulah kisahnya.

baca juga : hari pernikahan syamel & ernie
 
Memang manis bersemut pun mereka berdua ni. Single duet ni pun baru je release satu 2 jam lepas. fresh from oven lagi! Selamat mendengar.

Goodbye Hello Syamel & Ernie Zakri

Tajuk lagu : Goodbye, Hello
Artis : Syamel & Ernie Zakri
Komposer : Ernie Zakri, Syamel, Faizal Tahir, Mike Chan
Lirik: Ernie Zakri, Syamel, Faizal Tahir, Mike Chan
Arranger: Faizal Tahir, Bob, Mike Chan
Produser: Faizal Tahir, Mike Chan
Label Muzik : Rocketfuel Entertainment Sdn Bhd & Faithful Music Sdn Bhd
Kredit photo: Sweetpictures


Lirik lagu Goodbye Hello

Ini bukan mimpi, katanya
Tapi satu rasa yang nyata
Bukan juga rasa biasa, biasa

Takkan boleh terus begini
Ku tak mahu terus bermimpi
Hanya mahu menjadikan mu milikku

Pre Chorus
Setiap saat yang kau berikan
Bagai memetik bintang di langit
Setiap saat kau berikan pada ku

Chorus
Setiap kali kau pergi
Separuh ku mati
(Ku juga begitu)
Namun sungguh cinta ini
Takkan pernah mati
(Ku harap begitu)
Kerna Tuhan saja tau
Apa yang baik ‘tuk kau dan aku
Coz every time i say goodbye
You say hello

VERSE 2
Ini bukan lagi
Bukan lagi mimpi
Kini berbeza
Dugaan yang kita lalui

Banyak lagi yang kan menanti
Genggam erat tanganku, kini Isteri

Ulang Pre Chorus & Chorus
Kau saja yang selalu
Aku nantikan, ku doakan
Kau yang selalu aku ceritakan
Pada Tuhan
Saat dua menjadi satu
Moga Tuhan mencurah restu
 
Ulang Pre Chorus & Chorus

Sumber  video & lirik : Rocketfuel Network Channel

9 comments:

  1. Comel je diorang berdua ni, dari sebelum kawin sampailah dah kawin hahaha :D

    ReplyDelete
  2. cantik sangat gambar latar merah tu! <3

    ReplyDelete
  3. tgk komposer..pun tau dah mmg suka versi lagu dia..fun fun gitu..sedap juga..

    ReplyDelete
  4. p/s : fiza nnt update url blog shida bhgian bloglist fiza ye..fiza guna yg lama tu..

    ReplyDelete
  5. Suka denor...lagi lagi part korus.. huhu..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.