Header Ads

Telefilem Ismadi Belum Mati

Ismadi Belum Mati, sebuah telefilem lakonan Yusuf Bahrin dan Shaza Bae yang akan ditayangkan pada sabtu nanti 24 April 2021, jam 9 malam di Astro Citra. Telefilem Ismadi belum mati ini diarahkan oleh Megat Fauzi di bawah produksi Kus Semangat Aktor Sdn Bhd.

Telefilem Ismadi Belum Mati

Telefilem : ISMADI BELUM MATI
Waktu siaran : Sabtu, 24 April 2021, 9 malam
Siaran TV : Astro Citra HD 108 | SD 128
Pengarah : Megat Fauzi
Produksi : Kus Semangat Aktor Sdn Bhd

SINOPSIS ISMADI BELUM MATI

Mengisahkan tentang seorang pemuda yang bernama Ismadi didapati mati dilanggar kereta api. Akan tetapi penduduk kampung terkejut melihat kelibat Ismadi di kampung.

PELAKON ISMADI BELUM MATI

Yusuf Bahri
Shaza Bae
Jalil Hamid
Jaafar Onn
Imuda
D'Boy Hamdan



14 comments:

  1. cite suspen n seram kah ni? hehehe

    ReplyDelete
  2. Mungkin ada unsur-unsur suspen. Rupa²nya memang dia hidup lagi.. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿผ

    ReplyDelete
  3. Sepertinya seru nih.. ada kesan horor2nya ya Cik?

    ReplyDelete
  4. Cerita lawak seram ke ni? Barisan pelakon pelawak ramai tu..mesti best ni.

    ReplyDelete
  5. terus teringat dr. ismadi hahahaha

    ReplyDelete
  6. Cerita lawak ke ni?
    Nama syarikat produksi tu pun dah lawak...kuuus semangat!

    ReplyDelete
  7. Suka tengok dorang sama sama berlakon.. huhu.. Nampak nice

    ReplyDelete
  8. Sudilah kiranya menyertai giveaway sulung saya ni https://fairusmamat.blogspot.com/2021/04/giveaway-buku-himpunan-kuih-muih.html?m=1

    ReplyDelete
  9. Watak utama dipegang pelakon baru. Baru pertama kali dengar.

    ReplyDelete
  10. Suka juga dengan lakonan Yusuf Bahrin ni. Bersahaja je.

    ReplyDelete
  11. ahah! saya suka cerita2 macam ni!

    ReplyDelete
  12. Uish.. Dah mati tapi masih ada.. Menarik..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.