Header Ads

Pemenang Giveaway Sampul Raya Hipster

Tamat sudah giveaway sampul raya hipster. Alhamdulillah, terima kasih untuk 37 orang blogger yang sudi memeriahkan giveaway saya julung kalinya tahun ni. Pemilihan pemenang saya gunakan comment picker.

So sampailah masanya untuk saya umumkan pemenang giveaway sampul raya hipster. 3 Pemenang yang bertuah adalah...

Pemenang Giveaway Sampul Raya Hipster

Pemenang pertama 
https://www.sunahsukasakura.com/2021/04/giveaway-sampul-raya-hipster.html
50 pcs Sampul duit raya hipster

Pemenang Kedua
http://www.vitaminayu.com/2021/04/giveaway-sampul-raya-hipster.html
40 pcs sampul duit raya hipster

Pemenang Ketiga
https://anakomak6.blogspot.com/2021/04/giveaway-sampul-raya-hipster.html
30 pcs sampul duit raya hipster

Keputusan juga boleh check  di commentpicker. Tahniah untuk pemenang yang mendapat hadiah utamanya. 

Eh, nanti dulu. Yang lain pun ada hadiahnya. Saya akan bagi hadiah saguhati untuk semua yang join kecuali 3 pemenang utama sebab pemenang dah dapat hadiahnya kan.

Saya akan berikan 5pcs sampul raya hipster setiap seorang sebagai simpanan dan kenangan. Tapi saya terpaksa gunakan setem lah untuk pos hadiah saguhati nanti. Jika tak kisah dan berminat bolehlah berikan details dibawah ye.
 
Gunakan contact form kat sidebar.
Nama :
Alamat :
No phone :
Pilihan Design :
Nama untuk ditulis dibahagian belakang : 

Rujukan design : http://bit.ly/3tMunfO

Saya akan proses bermula minggu depan. Jadi minggu ni saya akan kumpulkan maklumat untuk printing next week. 

Terima kasih semua yang sudi join dan sudi terima hadiah dari saya. 

Senarai nama yang dah redeem hadiah.
  1. rabiadawiyah21.blogspot.com belum redeem
  2. aniesandyou.blogspot.com belum redeem
  3. aziankhalil.com dah dah terima
  4. salatulzarida.blogspot.com belum redeem
  5. anakomak6.blogspot.com dah terima
  6. shikinrazali.com belum redeem
  7. pemudattbc.blogspot.com belum redeem
  8. miziejusoh.blogspot.com belum redeem
  9. bilagadiskidal.blogspot.com dah terima
  10. me-soul-searching.blogspot.com dah terima
  11. mialiana.com belum redeem
  12. travelogsyuhadasalleh.com dah pos
  13. thejagungspirasi.blogspot.com belum redeem
  14. tiaarasapphire.blogspot.com belum redeem
  15. vitaminayu.com dah terima
  16. misshamakeupstore.blogspot.com dah pos 
  17. hidayahmosni.blogspot.com belum redeem
  18. zzzyy.blogspot.com  belum redeem
  19. loveneddy.blogspot.com belum redeem
  20. shidaradzuan.com belum redeem
  21. suriaamanda.com belum redeem
  22. nonasani.com dah terima
  23. aienienka.com dah pos
  24. sunahsukasakura.com dah terima
  25. kasihkuamani.blogspot.com dah pos
  26. yayaazura.com maklumat tak lengkap, sila check email.
  27. famf-tower.blogspot.com belum redeem
  28. tetikusmerah.blogspot.com dah terima
  29. galaksiviral.blogspot.com belum redeem
  30. cikcappuccinolatte.blogspot.com dah pos
  31. www.sislin76.com belum redeem
  32. zieyaweasley.blogspot.com belum redeem
  33. mamapipie.com belum redeem
  34. kasihjuju.com dah pos
  35. syuderis.blogspot.com dah terima
  36. ezaboomboom.com belum redeem
  37. kakmim.com belum redeem
Nama yang tidak bertanda, boleh hantarkan email jika sudi untuk terima hadiah saguhati. Terima kasih.

34 comments:

  1. Replies
    1. Tahniah juga. Boleh claim hadiah saguhati jika sudi 😊

      Delete
  2. Wah dapat juga sagu hati. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  3. tahniah semua yg bertuah!! awal dh fiza bg duit raya.. eh sampul.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kakmim. Kalau sudi terima hadiah saguhati boleh bg details nanti

      Delete
  4. eh wahhh alhamdulillah..rezeki Ramadhan! thank youuuuu fiza! ❤

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Tahniah semuanya. Boleh claim hadiah saguhati jika sudi 😊

      Delete
  6. Tahniah buat semua... bolehlah mintak duit raya dengan Sunah dan AnakOmak hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa kena mintak kat mereka kak. Kalau sudi terima hadiah saguhati boleh bagi details kak 😊

      Delete
  7. tahniah untuk semua pemenang ya...

    ReplyDelete
  8. yeayyy...5 keping pun 5 keping lah... Tapi nanti dalamnya taruk not yang warna merah merah... hahaha

    ReplyDelete
  9. omomom baru baca ni.... yeay!! alhamdulilah dapat gak sampul duit raya!! tq fizah.. sebak lak... huhu... ok ok mana tau kan kot ada GA Duit Hari Raya ke nanti kat blog kita kan kan hahaha...

    ReplyDelete
  10. Tahniah buat semua. Meriah raya dapat sampul raya hipster. Cantik!

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada semua pemenang dan semua peserta. jangan lupa duit raya untuk saya dalam sampul hipster.. hahaha

    ReplyDelete
  12. Tahniah pasa semua pemenang .. Ehh yang tak menang pun dpt saguhati jugak . Yeayy

    ReplyDelete
  13. Wahhhhh....tahniah pada semua pemenang🤗!! Yang tak menang pon tahniah jugak😘!!Masih dapat hadiah saguhati.

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah..rezeki Ramadan. Terima kasih, Fiza :)

    ReplyDelete
  15. yeayy, syu dpt jgk sampul raya, thanks kak fizah. smoga dimurahkan rezeki sntiasa.

    ReplyDelete
  16. Tahniah kepada para pemenang!
    Eh hadiah saguhati pun ada lah :D
    Boleh dijadikan kenangan ni hehehehe, nanti jap nak email details :D

    ReplyDelete
  17. wahhh tahniah kpd semua... hebat hebat!!! ok jap lg ya sy bagi details ;-)

    ReplyDelete
  18. Tahniah pada semua pemenang..
    Yeah!! Dapat hadiah saguhati.. TQ Fiza..

    ReplyDelete
  19. Whoaaaa, Tahniah! Tahniahhhh! Janji dapat..kih kihhh~
    Nanti saya tengok design tu dan bagi details! Hihi...

    ReplyDelete
  20. Wahhh tahniah kepada semua pemenang!! Tak sangka ada hadiah saguhati untuk semua yang join.. jap lagi cik tk kasi detail...

    ReplyDelete
  21. YAY!!tahniah utk semua pemenang :)

    ReplyDelete
  22. tahniah buat semua pemenang

    ReplyDelete
  23. Tahniah buat semua pemenang....

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.