Header Ads

Drama Bila Syaitan Berbisik

BILA SYAITAN BERBISIK, sebuah drama astro khas yang akan ditayangkan sempena bulan Ramadhan yang bakal tiba. Drama melayu bersiri 18 episod menampilkan lakonan Lah Ahmad, Azar Azmi dan ramai lagi.

Drama bila syaitan berbisik episod 1 akan mula ditayangkan pada 12 April 2021, setiap hari Isnin-Khamis jam 11:00 malam di Astro Ria. Juga boleh strim di Astro Go dan Ultra Box.

Drama Bila Syaitan Berbisik Lakonan Lah Ahmad dan Azar Azmi


Drama : BILA SYAITAN BERBISIK
Jumlah episod : 18
Mula tayangan : 12 April 2021
Waktu siaran : Isnin-Khamis, 11:00 malam
Siaran TV : Astro Ria HD 104 &SD 124
Pengarah : Rashid Sibir
Produksi : Opera Klasik

SINOPSIS BILA SYAITAN BERBISIK

Penceritaan cerita inspirasi daripada kisah benar yang berlaku. Kisah Naen dan Dhia membantu mangsa yang terlibat dalam kes-kes jenayah dalam agama, jenayah seks dan penderaan domestik.

PELAKON BILA SYAITAN BERBISIK

Lah Ahmad
Azar Azmi
Kamal Adli
Uyaina Arshad
Adlin Aman Ramlie
Zarina Zainuddin
Norlia Ghani
Liza Abdullah
Syafnida Shuhaimi
Hamidah Wahab
Mustaqim Bahadon
Natasha Hudson

10 comments:

  1. terkejut.. masuk2 blog ni ade perkataan 'syaitan'...

    ReplyDelete
  2. rasa macam x percaya pulak Lah boleh jd hero ;-)

    ReplyDelete
  3. wow.. menarik tapi tak ada astro.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Ehhhh mesti best niii azar berlakon ��

    ReplyDelete
  5. wah dekat astro citer mcm2 nih..xleh jadi hahaha ^_^

    ReplyDelete
  6. Rasanya pertama kali Lah Ahmad berlakon kan?

    ReplyDelete
  7. Lah Ahmad? serious??? tak pernah tgk dia belakon pun sblm ni

    ReplyDelete
  8. Menarik ni! Dahla Rashid Sibir punya cerita. Baru akak tahu si Lah ni berlakon jugak

    ReplyDelete
  9. Alamakkk..pukul 11..dah tido time ni klu bulan puasaaaa.huhiii

    ReplyDelete
  10. Banyaknya drama baru. Tak tau nk tgk yg mana hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.