Header Ads

Filem Telunjuk Iblis (Astro Citra)


Tonton Filem Telunjuk Iblis ulang siaran pada hari Rabu, 19 Oktober 2022 pukul 9:00 malam di saluran 108 Astro Citra HD. Telunjuk Iblis, sebuah filem seram dibintangi pelakon Kamal Adli, Tiz Zaqyah, Fikhree Bakar, Zaki Azeman dan ramai lagi.

telunjuk iblis full movie

FILEM TELUNJUK IBLIS

Waktu siaran : Rabu, 19 Oktober 2022, pukul 9:00 malam
Siaran TV : Astro Citra HD
Penulis skrip : Osman Ali, Aizad JD
Pengarah : Osman Ali
Produksi : Nuansa Sdn. Bhd., Odissi Creative Sdn. Bhd.

PELAKON FILEM TELUNJUK IBLIS

Kamal Adli sebagai Abadi
Tiz Zaqyah sebagai Mastura
Fikhree Bakar sebagai Polis
Zaki Azeman sebagai Musa
Asyiqin Zaed sebagai Indah
Naza Manas sebagai Si Bongkok
Shah Kimin sebagai Kucai
Halmey Hamdah 
Razman Mahayuddin

SINOPSIS FILEM TELUNJUK IBLIS

Kisah percintaan dua insan dari dunia yang berbeza antara seorang lelaki kampung dan seorang perempuan pengamal ilmu hitam.

Mastura melarikan diri daripada dibunuh oleh orang kampung akibat amalan ilmu hitamnya. Dia kemudian hampir dirogol, namun nasib kali ini menyebelahinya apabila Abadi datang menjadi penyelamat.

Kini, sambil dia cuba memenangi hati Abadi, Mastura merancang untuk menggunakan ilmu hitam bagi membalas dendam terhadap mereka yang menzaliminya.

2 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.