Header Ads

SEPAHTU Reunion Live Tour 2022 Ke Johor, Terengganu Dan Kedah


SEPAHTU Reunion Live 2022 akan membuat SEPAHTU Reunion Live Tour 2022 Ke Johor, Terengganu Dan Kedah bermula 14 oktober 2022 sehingga 18 November 2022.

Lokasi SEPAHTU Reunion live dimana? SEPAHTU Reunion live tour terbaru akan datang di Johor, Terengganu Dan Kedah diadakan di stadium tertutup negeri.

SEPAHTU Reunion Live Tour 2022

Johor
tarikh : 14 & 21 Oktober 2022
Lokasi : Stadium tertutup Pasir Gudang Johor
Waktu : 8:00 malam

Terengganu
tarikh : 28 Oktober 2022 & 4 November 2022
Lokasi : Stadium tertutup Gong Badak Terengganu
Waktu : 8:00 malam

Kedah
tarikh : 11 November  2022 & 18 November 2022
Lokasi : Stadium tertutup Sultan Abdul Halim Kedah
Waktu : 8:00 malam


sepahtu reunion live tour 2022

Cara beli iket online SEPAHTU Reunion live 2022

Setiap pelanggan Astro boleh memenangi 5 tiket secara PERCUMA dengan menjawab 3 soalan mudah di laman sesawang Astro Rewards astro.com.my/sepahtu

Harga tiket SEPAHTU Reunion live 2022

Selain itu, untuk peminat SEPAHTU boleh membeli tiket Sepahtu Reunion Live Tour 2022 di website : www.ticket2u.com.my dengan harga serendah RM20.

Dengan membeli tiket online SEPAHTU Reunion, boleh pilih kedudukan kerusi di zon yang telah disediakan. 

Bolehlah berhibur dengan keluarga dan kawan-kawan menonton SEPAHTU Reunion live di lokasi berhampiran.

12 comments:

  1. Pak Inche, kipas susah mati Sepahtu Reunion, hehehehe.

    ReplyDelete
  2. Wah untung la org2 joho kedah dan tganu hehe.... Selama ni diorg asyik kat sgor je kan... Nak jgk try pegi tgk tp memadangkan drg punya live gari kerja, mmg kem salam je la dr kejauhan hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana yang dekat tu bolehlah pergi. Kita pun tengok online je lah mampu.

      Delete
  3. Area utara boleh pergi tengok kat kedah lah yerrr ..

    ReplyDelete
  4. Suka juga dengan kumpulan sepah.. Tapi sepatutnya masa buat persembahan, kena kurangkan ketawa sesama sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang lawak kadang sendu juga lawaknya. Mungkin tak ada idea dah. Tapi okaylah layan, terhibur juga.

      Delete
  5. murah je harga tiket dia, semoga dapat sambutan menggalakkan untuk tour ni. All the best sepahtu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga murah mampu lagi peminat nak beli tiket dan tengok live :)

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.