Header Ads

Telefilem Maya Mila TV9


Tonton Telefilem Maya Mila bersiaran pada hari Isnin, 3 Oktober 2022 pukul 8:30 malam di saluran Skrin Di 9 TV9. Maya Mila merupakan adaptasi daripada novel 'Sentuhan Maya Bayangan Mila' karya Faranina Zulfar menampilkan pelakon utama Mimi Lana dan Azrel Ismail.

Juga boleh tonton Telefilem Maya Mila secara live streaming online menerusi portal tonton (www.tonton.com.my)

maya mila tv9


TELEFILEM MAYA MILA

Waktu siaran : Isnin, 3 Oktober 2022, pukul 8:30 malam
Siaran TV : Slot Skrin Di 9 TV9
Penulis novel : Faranina Zulfar
Penulis skrip : Puovin & Tommy Loh
Pengarah : Zamri Zakaria
Produksi : Sha's Media Sdn. Bhd.

PELAKON TELEFILEM MAYA MILA

Mimi Lana
Azrel Ismail
Ridhuan Hashim
Hafiz Nolan
Julia Ziegler
Fazlina Ahmad Daud

SINOPSIS TELEFILEM MAYA MILA

Mengisahkan tentang Maya dan Mila yang merupakan pasangan kembar yang mempunyai personaliti yang berbeza. Maya seorang kakak yang pemalu, serius dan tegas. Mila pula adik yang periang dan ceria. Mila telah pun bertunang dengan Farish.

Dalam satu kemalangan, Mila telah berkenalan dengan Haris and ingin kenalkan Haris dengan Maya tetapi Maya enggan. Mila membuat keputusan menyamar sebagai kakaknya. Tanpa mengetahui yang bahawa Haris mempunyai masalah mental.

4 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.