Header Ads

Tren Kuala Lumpur Ke Hatyai RM75


Nampak ada orang share Tren khas Kuala Lumpur ke Hatyai RM75 sehala, harga Promo dari 21 hingga 24 Oktober 2022. Kita pun share ke blog terus. Kot kotlah ada yang tengah merancang nak ke Hatyai naik tren selain percutian jimat 2 hari 1 malam ke Hatyai yang pernah saya post sebelum ni.

Tren Khas My Sawadee edisi kedua ni terus ke Hatyai dari KL Sentral. Boleh rasakan pengalaman naik tren ke Hatyai sambil menikmati permandangan sepanjang naik tren. Rehat santai-santai. Tahu-tahu sampai.

train kl to hatyai
sumber : KTM

Pergi (KL to Hatyai)

Berlepas : 21 Oktober 2022
KL Sentral, pukul 2210 (Waktu Malaysia)

Tiba : 22 Oktober 2022
Hatyai, pukul 0725 (Waktu Thailand)

Balik (Hatyai to KL)

Berlepas : 24 Oktober 2022
Hatyai, pukul 1130 (Waktu Thailand)

Tiba : 25 Oktober 2022
KL Sentral, pukul 0012 (Waktu Malaysia)

10 comments:

  1. Replies
    1. Dah tentu. Boleh pakat pakat bercuti luar negara pulak :)

      Delete
  2. Baru bercakap pasal trip ke hatyai dengan MIL. hopefully berjaya la untuk next trip.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga berjalan dengan lancar apa yang dirancang. Selamat bercuti :)

      Delete
  3. Bestnya kalau naik tren ke Hatyai dari KL.
    Kak Amie dulu naik ke hatyai naik keretapi dari Golok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok kan sekali sekala dapat naik tren menikmati permandangan yang jarang kita dapat tengok. Ohh..jauh jugak tu kan...Jauh perjalanan banyak permandangan dapat tengok.

      Delete
  4. Ada typo Fizah untuk waktu balik tu. Terbaca jugak tapi buat masa ni gantung passport dulu. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay baik Sal. Dah betulkan. Terima kasih ye.
      Gantung passport dulu eh, tahu tahu dah kemana nanti. hehehe...

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.