Header Ads

Next To Neelofa Musim 2


Next To Neelofa kembali lagi untuk musim kedua (Season 2). Next To Neelofa merupakan sebuah rancangan bual bicara yang dihoskan sendiri oleh Neelofa. Tonton Next To Neelofa Musim 2 mula bersiaran pada hari Sabtu, 22 Oktober 2022 pukul 10:00 malam di saluran Astro Ria.

Kali ini, Next to Neelofa Musim 2 lebih banyak cerita yang menarik di sebalik artis jemputan. Antaranya Lisa Surihani, Ziana Zain, Mira Filzah, Datin Noorkartini, Puteri Sarah Liyana, Diana Amir, Tya Ariffin dan Oki Setiana Dewi

Disebalik cerita yang dikongsikan, ada gelak tawa dan tangisan. Kisah yang belum pernah dikongsikan di mana mana platform, exclusif hanya di rancangan Next to Neelofa Musim 2.

next to neelofa

NEXT TO NEELOFA MUSIM 2

Mula siaran : 22 Oktober 2022
Waktu siaran : Sabtu, pukul 10:00 malam
Siaran TV : Astro Ria
Artis jemputan : Lisa Surihani, Ziana Zain, Mira Filzah, Datin Noorkartini, Puteri Sarah Liyana, Diana Amir, Tya Ariffin dan Oki Setiana Dewi

Minggu 1 : 22 Oktober 2022
Tetamu : Datin Lisa Surihani

Minggu 2 : 29 Oktober 2022
Tetamu : Ziana Zain

Minggu 3 : 5 November 2022
Tetamu : Mira Filzah

Minggu 4 : 12 November 2022
Tetamu : Datin Noorkartini

Minggu 5 : 19 November 2022
Tetamu : Puteri Sarah Liyana

Minggu 6 : 26 November 2022
Tetamu : Diana Amir

Minggu 7 : 3 Disember 2022
Tetamu : Tya Ariffin

Minggu 8 : 10 Disember 2022
Tetamu : Oki Setiana Dewi

6 comments:

  1. Replies
    1. Seronok juga dengar cerita mereka, kan...inspirasi gitu.

      Delete
  2. Aritu dah miss. Kenapalah dia tunjuk pukul 10 malam. Pass my bedtime already. Hehe.. ulangan pun takde.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ada ulangan ye Kak Nur. Kena cari online kalau ada.

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.