Header Ads

Filem Dekatnya Cinta

Dekatnya Cinta, sebuah filem kesinambungan daripada drama melayu adam dan hawa. Filem Dekatnya Cinta masih mengekalkan pelakon drama adam dan hawa Datuk Aaron Aziz dan Nadiya Nissa. Filem ini mula ditayangkan pada 13 Mei 2021 di Astro First saluran 480.

Dekatnya Cinta juga boleh di strim di Astro Go atau On Demand.

Filem Dekatnya Cinta

Filem : Dekatnya Cinta
Tarikh Tayangan : 13 Mei 2021
Pengarah : Feroz Kader
Penulis novel : Aisya Sofea
Produksi : Global Station Sdn Bhd

SINOPSIS DEKATNYA CINTA

Selepas berpisah selama 11 tahun, Ain dan Adam bertemu semula dan mereka telah jatuh cinta. Akan tetapi, cinta mereka diuji apabila Ain menerima sejambak bunga ros yang menjadi punca prasangka Adam. 

Adam pula enggan mendengar penjelasan daripada Ain. Apakah yang akan berlaku seterusnya? 

PELAKON DEKATNYA CINTA

Datuk Aaron Aziz
Nadiya Nissa
Farah Nabilah
Fazley Yaakob
Nadya Syahera

13 comments:

  1. Ada lagi rupanya filem bertemakan percintaan.. Dulu² filem tema cinta yang best cerita Sembilu lakonan Awie..

    ReplyDelete
  2. Drama kegilaan suatu masa dulu...
    alaaaaaaa rindu nya tengok adam!! heeheh..
    tapi mampu huhuh je laaaa...

    ReplyDelete
  3. Baru nak cakap poster macam adam dan hawa. Rupanya betul.

    ReplyDelete
  4. Macam menarik ni . Dh lama tak tengok aaron aziz belakon

    ReplyDelete
  5. Wow . sambungan ek.. Nice... dulu suka Adam Dan Hawa nih... Ok. kena mark...

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya Fiza 🌹
    Camne nak tengok, TV rosak haha

    ReplyDelete
  7. Ada versi filem pula. Drama dahulu pun tengok lompat-lompat.

    ReplyDelete
  8. Waaaaa ada sambungannn laaa. Cerita yang ditunggu tunggu dahulu kala, sekarang hanya mampu tahu kewujudan cerita tapi tak sempat nak layan hahahaha.

    ReplyDelete
  9. huurm suka yang heroin dia ni.. suka gak tngk dia blakon..
    tapi mmg xtau sngt da update citer melayu. keje layan kdrama je hehe..

    ReplyDelete
  10. nak tengokkkk sebab dah lama x tgk nadia nissa berlakon ;-)

    ReplyDelete
  11. oh sambungannya..lama tk tgk aaron berlakon

    ReplyDelete
  12. SAMBUNGAN adam dan Hawa kan...citer adaptasi novel..novel ni je akak ulang baca 2-3 kali...sembab2 mata menangis baca novel ni dulu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.