Header Ads

Dolla Watch Me Glow


Dolla Watch Me Glow, sebuah telefilem khas lakonan pertama kumpulan Dolla iaitu Sabrina, Tabby, Angel dan Sasha. Dolla watch me glow akan ditayangkan pada hari Sabtu, 22 Mei 2021 jam 9:00 malam di Astro Citra.

Juga boleh strim on demand melalui aplikasi Astro Go, Astro PVR Box atau Ultra Box. Dolla watch me glow juga merupakan juga merupakan single kumpulan Dolla yang telah dikeluarkan pada tahun lepas.

Telefilem Dolla Watch Me Glow

Telefilem : Dolla Watch Me Glow
Waktu tayangan : 22 Mei 2021 (Sabtu), jam 9:00 malam
Siaran TV : Astro Citra
Penulis skrip : Marr Mohamad
Pengarah : Izuan Mokhtar

SINOPSIS DOLLA WATCH ME GLOW

Inspirasi dari kisah benar, mengisahkan tentang susah senang kumpulan Dolla (Sabrina, Tabby, Angel dan Sasha) membentuk sebuah kumpulan yang ingin mencapai cita-cita dan minat mereka dalam bidang Muzik. 

PELAKON DOLLA WATCH ME GLOW

Wan Sabrina Wan Rusli @ Sabronzo
Angelina Chai Ka Ying @Angel
Norsyasya Afiqah Shanrizal @Syasya
Tabitha Ariel Lam @Tabby
Azwan Ali
Fauziah Nawi
Catriona Ross
Aida Aris
Angeline Tan
Douglas Lim
Mat Over
Aniq Suhair

10 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.