Header Ads

Balik Ke Idak?

Balik Ke Idak?, sebuah telefilem melayu sempena raya lakonan kumpulan Heart, juara Muzikal Lawak Superstar 2. Telefilem Balik Ke Idak? akan disiarkan pada hari Ahad, 23 Mei 2021 jam 10:00 pagi di Astro Ria.

Telefilem Balik Ke Idak?

Telefilem : Balik Ke Idak?
Waktu siaran : 23 Mei 2021 (Ahad), jam 10:00 pagi
Siaran TV : Astro Ria
Penulis skrip : Pnut Syafinaz
Pengarah : Izuan Mokhtar
Produksi: Arie Zaharie Production

SINOPSIS BALIK KE IDAK

Menceritakan tentang 3 orang musuh sepejabat yang terpaksa bekerjasama dalam misi mereka untuk mencari jalan dapat balik beraya di kampung.

PELAKON BALIK KE IDAK

Ezad Lazim
Danial Zaini
Azmi Saat
Anna Jobling
Black Hanifah
Fadhilah Mansor

16 comments:

  1. Cerita based on pkp ke ni yang tak boleh rentas daerah dan negeri hehehe

    ReplyDelete
  2. eh pagi ni hehehe ! kerja so takleh tgk

    ReplyDelete
  3. Pagi tadi balik suntik vaksin terus tidur... tak sempat tonton. Balik ke idak?

    ReplyDelete
  4. Haha cari jalan balik kampung waktu PKP ke?

    ReplyDelete
  5. suka lawak si danial tu.
    aida xde astro ria.
    tgk lawak dia kat utube je.
    berbakat besar dia tu.

    ReplyDelete
  6. Aduh.. kalau kelakar boleh try layan nanti nie..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.