Header Ads

Telefilem Perfect Raya

Perfect Raya, telefilem khas sempena raya lakonan Zizan Razak dan Janna Nick akan bersiaran pada hari raya pertama 13 Mei 2021, jam 10:00 pagi di Astro Ria. Telefilem arahan Dato' Sri Eizlan Yusof ni boleh layan esok pagi memandangkan tak boleh nak berhari raya kunjung mengunjung.

Telefilem Perfect Raya

Telefilem : Perfect Raya
Waktu Siaran : 13 Mei 2021 (Khamis),jam 10:00 pagi
Siaran TV : Astro Ria
Penulis skrip : Mike Alias, Ares bahar
Pengarah : Eizlan Yusof
Produksi : Creative Skill Solution

SINOPSIS PERFECT RAYA

Iman (Zizan Razak) seorang jejaka yang berjiwa feminin bertemu dengan Aina si gadis yang berperwatakan kasar dan lasak. Dalam usaha untuk mengubah sifat masing-masing, mereka menjadi semakin rapat sehingga mula rasa sayang antara mereka.

PELAKON PERFECT RAYA

Zizan Razak sebagai Iman
Janna Nick sebagai Aina
Zoul Muhammad
Safuan Safri
Ina Saiful

9 comments:

  1. Lama sangat tak nampak Zizan berlakon.

    ReplyDelete
  2. Boleh tgk nanti tu pun kalau teringat hahaha. Lama xtgk zizan berlakon

    ReplyDelete
  3. Genre yang santai nampaknya.. Mesti banyak adegan lucu... sebab berlainan perangai... huhu

    ReplyDelete
  4. Hehe macam mana cara lakonan Zizan jadi lembik.

    ReplyDelete
  5. Br tgk telefilem ni pagi tadi… terlayan plak smpi terlambat pi beraya… hahaha

    ReplyDelete
  6. Mesti lawakkkkk sebab ada zizannn ni, lama tak nampak dia berlakonnnn

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.