Header Ads

Telefilem Ibu Belum Mati

Ibu belum mati, sebuah telefilem melayu yang akan ditayangkan dalam slot Citra Exclusive Astro Citra pada 8 Mei 2021 sabtu ini jam 9:00 malam. Telefilem 'ibu belum mati' diarahkan oleh Rashidi Ishak lakonan Kamarul Eqfa, Ramona Zamzam, Ben Amir, Mubarak Majid dan ramai lagi.

Telefilem Ibu Belum Mati Astro Citra

Telefilem : Ibu belum mati
Waktu tayangan : 8 Mei 2021 (Sabtu), jam 9:00 malam
Siaran TV : Astro Citra
Pengarah : Rashidi Ishak
Produksi : KL Motion Pictures

SINOPSIS IBU BELUM MATI

Mengisahkan tentang seorang budak lelaki 9 tahun yang bernama Saiful telah menyimpan rahsia paling  besar. Rahsia di mana ibunya telah meninggal dunia di dalam bilik selama sebulan.

PELAKON IBU BELUM MATI

Kamarul Eqfa
Ramona Zamzam
Ben Amir
Mubarak Majid

11 comments:

  1. kalau cerita seram ni, akak pun seram nak layan...

    ReplyDelete
  2. Menarik ni... poster pun dah memancing :)

    ReplyDelete
  3. Poster macam menarik! Harap harap cerita punn best lah hehehe :D

    ReplyDelete
  4. alaa mana nak tengok online? astro takdop. iflix ada tak? viu ke

    ReplyDelete
  5. Sebulan sudah meninggal? Isk patut tidak boleh simpan.

    ReplyDelete
  6. alamak... time terawikh plak. x bole nak layan

    ReplyDelete
  7. Yesss.. esok kena tengokkk .risau... huhu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.