Header Ads

Telefilem Live Dari Kafe Kak Kona

Live! Dari Kafe Kak Kona, sebuah telefilem melayu lakonan Nazim Othman, Shiha Zikir dan Fadlan Hazim akan bersiaran di slot Cerekarama TV3 pada Sabtu jam 10 malam.

Telefilem Live Dari Kafe Kak Kona

Telefilem : Live! Dari Kafe Dari Kafe Kak Kona
Waktu siaran : 29 Mei 2021 (Sabtu), jam 10:00 malam
Siaran TV : Cerekarama TV3
Penulis skrip : Shahnas Putra
Pengarah : Shahnas Putra
Produksi: Brave Heart Studio Sdn Bhd

SINOPSIS LIVE! DARI KAFE KAK KONA

Kafe Kona telah mengalami kerugian. Untuk menampung semula kerugiannya, dia telah mengupaha seorang influencer yang popular, iaitu Zarin Payung untuk membuat review secara percuma dengan beberapa syarat yang ditetapkan.

Berjayakah Kona dalam usahanya itu? Jom tengok Live!Dari Kafe Dari Kafe Kak Kona.

PELAKON LIVE! DARI KAFE KAK KONA

Nazim Othman
Shiha Zikir
Fadlan Hazim
Khairul Idlan
Rasya Dean

14 comments:

  1. Ohhh shiha zikir dah berlakon jugak sekarang ni ye, ingatkan menyanyi je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah ada jugak cite lain yang dia berlakon.. hehe.. cuma jarang jarang

      Delete
  2. nampak pelakon mantap2 tu. lama tak tgk Nazim Othman berlakon

    ReplyDelete
  3. Apalah syarat yang ditetapkan itu.

    ReplyDelete
  4. Minat tengok Shiha Zikir.. menyanyi atau berlakon . sukaaa.. Tapi tuhla.. nk tgk Astro.. cite Tok Adi plak... ahahah

    ReplyDelete
  5. Macam menarik ni... apalah yang jadi nanti :)

    ReplyDelete
  6. Drama ni mcm kena setempek muka2 yg suka bt review secara live dr kedai mkn. Mcm tak ada tempat lain nk bt live pun.

    ReplyDelete
  7. aida tgk citer ni. kelakar...
    cuma, shiha tu aida x brape minat la dia berlakon.
    better amik pelakon lawak yg lain.
    aida nampak dia mcm over skit hu hu hu hu...
    pendpt peribadi aida la.
    tapi heroes nyer good, like them.

    ReplyDelete
  8. Shiha zikir pun dah mula aktif berlakon ye..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.