Top 10 Komentator April 2021 Blog Sihatimerahjambu

Dah masuk bulan Mei, bermakna saya akan umumkan Top 10 Komentator April 2021 Blog Sihatimerahjambu. Ada nama blogger baru masuk carta top 10 komentator bulan April ni. Bulan April mood blog merundum kejap sebab beberapa dugaan datang. Mungkin sendu sekejap blog saya ni kot.

Terima kasih buat yang masih sudi singgah dan tinggalkan komen di blog saya. Ada masa saya akan balas jejak seperti biasa. Misi menyiapkan tempahan sampul duit raya dulu. Kena siapkan sebelum due date pos laju tutup untuk sampai sebelum raya. Kalau saya tak muncul dekat komen tu tandanya saya tengah sibuk lah tu.

Well, tahnniah untuk semua Top 10 Komentator April 2021 Blog Sihatimerahjambu dan sesiapa juga yang singgah dan komen tapi tak masuk carta.

Top 10 Komentator April 2021 Blog Sihatimerahjambu

                   semak senarai top komentator terkini

Top Komentator April 2021 Blog Sihatimerahjambu

1. NA : me-soul-searching.blogspot.com (82 comments)
2. Atiqah Najihah : bilagadiskidal.blogspot.com (74 comments)
3. Atie Zieya : zieyaweasley.blogspot.com (62 comments)
4. nona sani : www.nonasani.com (56 comments)
5. Sha Mohamed : kasihkuamani.blogspot.com (55 comments)
6. Amie : salamisimon1.blogspot.com (48 comments)
7. dear anies : aniesandyou.blogspot.com (42 comments)
8. fairus : fairusmamat.blogspot.com (39 comments)
9. Nina Mads : ciksukataip.blogspot.com (39 comments)
10. Afeezz : imwritingformyself.blogspot.com (36 comments)

Tahniah sekali. Kesemua link blog komentator  saya dah masukkan dalam bloglist. Jemput singgah ke blog mereka. Jom! Tinggal sebulan je lagi untuk saya berikan hadiah top komentator setengah tahun 2021 gitu.
Nota : Pemberian hadiah
Fasa I : Jun 2021
Fasa II : Disember 2021

Tapi hadiah untuk TOP 3 je lah ye. Selebihnya akan dimasukkan dalam bloglist.

17 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. perghhh banyaknya 82 komen!! tahniah buat semua!

    ReplyDelete
  2. bulan ni hilang sikit mood nak blogwalking..hehe

    tahniah kepada semua :)

    ReplyDelete
  3. Banyaknya kak NA komen! 82 komen hehehe. Tahniah kepada semua! :D

    ReplyDelete
  4. Wow termasuk juga.. hehe. Tahniah bt semua

    ReplyDelete
  5. Waaa.. tak sangka pula dapat masuk top ten pengomen.. 😎🤙🏼

    ReplyDelete
  6. Wah.. tahniah kepada yang rajin mengomen. Akak pun baru nak warm-up balik.. :)

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada semua komentator yg setia

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah macam akak cakap Allah beri kesempatan dan kelapangan untuk melawat blog Fiza. Hehe betul-betul marathon, perlahan dan tetap.
    Semoga Fiza dapat siapkan sampul duit raya hipster. Yeah rezeki itu.

    ReplyDelete
  9. wah,tahniah semua!!Rajin korang mengomen yer,hi3

    ReplyDelete
  10. dalam atie busy pun still antara top 3! Alhamdulillah but il come back :)

    ReplyDelete
  11. eh termasuk juga ya? hahaha bln lps sendu sket sbb kej byk... tu pn BW mn sempat je hehehe... tahniah utk smeua ;-)

    ReplyDelete
  12. Whoaaa..Tahniahh.. Bulan April pun sy kurang sikit bw... Walaupun puasa.. blogwalking pun malass.. haahhaah.. Nanti kejorr balik ye... X sabar tgu bulan 6 pulok

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال