Perkahwinan Dari...

Perkahwinan Dari..., sebuah telefilem lakonan Kamal Adli dan Uqasha Senrose yang akan ditayangkan pada hari Sabtu 22 Mei 2021 jam 10:00 pagi di Astro Ria. Sekali lagi merekan digandingkan. Bukan dalam drama tapi dalam telefilem pulak.

Telefilem Perkahwinan Dari... (Astro Ria)

Telefilem : Perkahwinan Dari... 
Waktu siaran : 22 Mei 2021 (Sabtu), jam 10:00 pagi
Siaran TV : Astro Ria
Penulis skrip : Rehal Nuharis, Dayang Kartinah Said
Pengarah : Rehal Nuharis
Produksi : Juita Viden

SINOPSIS PERKAHWINAN DARI...

Mengisahkan tentang sepasangan pengantin yang nampak serasi di kaca TV sehinggakan dinobat sebagai pasangan paling serasi selama 4 tahun berturut-turut. Realitinya, adakah perkahwinan mereka betul betul serasi dan bahagia?

PELAKON PERKAHWINAN DARI...

Kamal Adli
Uqasha Senrose
Sharifah Shahora
Nasz Sally
Ken Ridzuan
Kak Girl

14 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Uwu kamal dgn uqasha tak sabar nak tgok

    ReplyDelete
  2. tak sabar nk tengok dioarang betul2 jadi suami isteri

    ReplyDelete
  3. Moga berjodoh keduanya dan kekal bahagia hingga ke Syurga.
    Selamat Hari Raya Dik..

    ReplyDelete
  4. Harap mereka selamat bernikah dan bahagia. Baca sinopsis cerita, harap janganlah mereka begitu, di tv lain di alam realiti berbeza.

    ReplyDelete
  5. Dari.... dari apoo??? Hoho... Suka la tengok pasangan ni berlakon...

    ReplyDelete
  6. Boleh layan ni... suka tengok gandingan serasi mereka di skrin.

    ReplyDelete
  7. ni ditayangkan ms diorg kawen ke nnt? ;-)

    ReplyDelete
  8. Pasangan serasi ni, gandingan mantap!

    ReplyDelete
  9. Tak sabar nak tengok wedding diorang. Moga moga berkekalan.

    ReplyDelete
  10. Tak dpt tgk la bila anak dh bangun ni 😂 ingatkan dorang dh nikah betul2

    ReplyDelete
  11. mcm menarik.
    tapi apa kan daya, x dpt tgk.
    tiada ria di rumah ni :) hi hi...

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال