Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Puaka Pak Selar

Puaka Pak Selar, sebuah telefilem seram yang akan ditayangkan pada hari sabtu 27 Februari 2021 nanti di saluran Astro Citra, jam 9:00 malam. Menampilkan barisan pelakon lama dan baru. Antaranya Joey Daun, Reen Rahim dan ramai lagi.

Telefilem Puaka Pak Selar juga boleh ditonton secara strim On Demand menerusi aplikasi Astro GO, Astro PVR Box atau Ultra Box. Selamat menonton.

Telefilem Puaka Pak Selar-Astro Citra
sumber myinfotaip

 
Telefilem : PUAKA PAK SELAR
Waktu Siaran : 27 Februari 2021 (Sabtu), jam 9:00 malam
Siaran TV : Astro Citra 108 (HD) & 128 (SD)
Pengarah : Dato Zulkeflie M.Osman
Produksi : K Titanium Pictures

PELAKON PUAKA PAK SELAR

Joey Daud
Reen Rahim
Ebi Kornelis
Dato Jaafri Omar
Fad Anuar
Zahanis Yaacob
Abdul Rahman Abdullah
Fifi Faizah
Faha Baharum
Rayyan Ridzywan

SINOPSIS PUAKA PAK SELAR

Berkisarkan tentang seorang penulis yang bernama Rizal yang suka menulis cerpen kisah seram. Rizal dapat tangkal dan berhasrat menyimpannya sebagai koleksi. 

Tapi malangnya tangkal tersebut mempunyai saka. Dia akan mengganas pada mangsa yang cuba memisahkannya dengan tuan baru yang memiliki tangkal itu.

Apakah kesudahnnya? Nantikan telefilem Puaka Pak Selar sabtu nanti di Astro Citra.

Post a Comment

16 Comments

  1. Macam best je cerita ni..
    Lagi2 Joey berlakon. Mesti ada komedi sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya macam tu jugak. mesti ada komedi sikit kalau ada pelakon komedi.

      Delete
  2. huaaa pelakon best.. tggu online la jwbnyaa sbb tv mmg mama control haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep, saya pun tunggu online je lah. Lambat sikit tengok :)

      Delete
  3. Tengok gambar ingat cerita pasal toyol.

    ReplyDelete
  4. wahhh menarik ni... joey tu tgk muka je dah gelak saya heheh

    ReplyDelete
  5. Cerita tentang saka ini, memang dari kecik dulu selalu dengar. Kadang-kadang macam tak masuk akal, tapi bila dengar cerita susah nak mati sebab saka belum diwariskan, terus meremang bulu roma.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak Amie. dengar cerita orang zaman dulu rasa macam tak logik tapi itulah ceritanya.

      Delete
  6. Yeszzaa.. nak kena tonton nih . Saya suka malam Sabtu kalau ada telefilem gini.. huhi.... Enjoy watching gituh

    ReplyDelete
  7. tak tengok lg fiza.. ketinggalan byk drama dh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Its okay, kalau ada masa boleh tengok. Cerita seram, mak buyung jangan tengok :)

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.