Hantu Bonceng 2.0

Monday, February 08, 2021

Hantu Bonceng 2.0 masih menampilkan Zizan Razak sebagai teraju utama dimeriahkan lagi dengan lakonan Taiyuddin Bakar, Joey Daud, Atu Zero, Shiha Zikir, Sangeeta Krishnasamy, Chew Kin Wah dan ramai lagi.

Filem Hantu Bonceng 2.0, filem komedi arahan Datuk Yusri Abdul Halim akan ditayangkan di Astro First (CH 480) pada 11 Februari 2021 nanti. Boleh juga tonton strim di Astro Go atau On Demand.

Hantu Bonceng 2.0

Filem : HANTU BONCENG 2.0
Tarikh tayangan : 11 Februari 2021
Saluran TV : Astro First (CH 480)
Pengarah : Datuk Yusri Abdul Halim
Produksi : Excellent Pictures Sdn Bhd

PELAKON HANTU BONCENG 2.0

Zizan Razak
Taiyuddin Bakar
Shiha Zikir
Joey Daud
Atu Zero
Sangeeta Krishnasamy
Chew Kin Wah

SINOPSIS HANTU BONCENG 2.0

Kisah sekumpulan sahabat menaiki motor bercuti ke Bukit Fraser. Dalam perjalanan ke Bukit Fraser, mereka telah bertemu dengan seorang gadis misteri yang telah membawa mereka ke sebuah hotel yang menyeramkan dan berhantu!.

LAGU TEMA (OST) Hantu Bonceng 2.0

Aewo - Shiha Zikir feat Noki

Lirik Lagu Aewo-Shiha Zikir feat Noki

Habibi habibi datanglah kemari
Sudah lama hatiku menanggung rindu
Habibi habibi datanglah menari
Sudah lama hatiku menanggung rindu
Iya... Telek menelek jangan kau temberang

A la la la la
Eh eh eh eh eh eh
Wo oh oh oh oh oh
Oo oo oo oo oo oo
Bereh Boh

Hai panah arjuna
Berbara menyala
Tembus langit buminya
Bakarkanlah ia
Jiwa yang murni
Jiwa dan kalbu
Bawakanlah kemari
Biar jatuh padaku

Habibi habibi datanglah kemari
Sudah lama hatiku menanggung rindu
Habibi habibi datanglah menari
Sudah lama hatiku menanggung rindu
Iya... Telek menelek jangan kau temberang

A la la la la
Eh eh eh eh eh eh
Wo oh oh oh oh oh
Oo oo oo oo oo oo
Temukalah penawar... Agar dipulangkan kasih dan sayang

A la la la la
Eh eh eh eh eh eh
Wo oh oh oh oh oh
Oo oo oo oo oo oo

NOKI
Rasa bercelaru
Otak ku semakin buntu
Kalau diri ku masih hidup bersama mu
Ku dah tak mahu diri diperlakukan begitu
Sudah sampai masanya untuk aku pergi dulu
Yang dulu... cuma tahu untuk mengarah
Tak ikut dia naik marah
Hidup aku jadi sengsara wo-o-oh
Sudah cukup aku berbakti
Sampai tidak jaga hati
Sudah sampai masa aku berhenti
Dipaksa aku kembali tapi malas aku peduli
Habibi habibi jangat kau kemari
Sudah lama hatiku menanggung pilu

CHORUS
Habibi habibi datanglah menari
Sudah lama hatiku menanggung rindu
Habibi habibi datanglah menari
Sudah lama hatiku menanggung rindu
Habibi habibi datanglah menari
Sudah lama hatiku menanggung rindu
Iya... Telek menelek jangan kau temberang

A la la la la
Eh eh eh eh eh eh
Wo oh oh oh oh oh
Oo oo oo oo oo oo
Temukalah penawar... Agar dipulangkan kasih dan sayang

A la la la la
Eh eh eh eh eh eh
Wo oh oh oh oh oh
Oo oo oo oo oo oo

POSTCHORUS
Hai panah arjuna berbara rindu
Bakarkanlah ia... Jiwa dan kalbu
Bereh Boh

17 comments

  1. Ambil masa lama juga keluar siri ke-2.
    Rasanya Shiha itu jadi bantu kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, Shiha tu macam pengganti Juliana Evans rasanya.

      Delete
  2. alaaa, atie suka hantu kapcai lagi hahah

    ReplyDelete
  3. Hurm...kebiasaannya sequel x best. Tp x tau la kan since kali ni Yusry plak jadi director

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin sebab cliche dan part kita dah boleh agak dalam first sequel tu. takpe, kita tengok nanti best ke tidak sebab pengarah pun bertukar kan.

      Delete
  4. Ala dah xde astro..
    agak2 ada kluar kat TV3 tak? heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama juga tak ada astrooo... Huhuhuuu

      Delete
    2. Tak tahu lah bila nak keluar kat TV3 tu. setahun dua lagi mungkin bila time raya. mana lah tahu kan. selalu cerita macam ni musim raya je keluar.

      Delete
  5. sy tunggu mlm raya laa kot nk tgk cerita ni hehehe

    ReplyDelete
  6. ok harap nanti ada kat youtube..mesti kelakar..

    ReplyDelete
  7. Ada Zizan Razaklah pulak di situ. Mesti kelakar habis ceritanya ni.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.