Aina Abdul Sepi

Sunday, February 14, 2021

Lagu baru aina abdul bertajuk 'Sepi' . Lagu sepi untuk semua yang struggle dan bekerja keras demi meneruskan kehidupan. Kita adalah seorang yang disayangi dan dihargai dimana usaha keras itu pasti berbaloi. 

Itulah message yang Aina sampaikan dalam lagu 'Sepi' walaupun video klip Aina Abdul ada kontroversi sikit scene Aina Abdul di kelab. 

Lirik Lagu Sepi Aina Abdul

Tajuk Lagu : Sepi
Penyanyi : Aina Abdul
Komposer : Aina Abdul, Sarry Khaled
Lirik : Aina Abdul, Wan Zakaria

Lirik Lagu Sepi Aina Abdul

Sepinya, di dalam hati 
Dirundung pilu, rasa perih 
Sendirian aku berbisik 
Oh merintih 

Takkan pernah aku mengalah, kecewa 
Biar gelita, badai melanda 
Tak terhapus perit jiwa 
Ku berserah 
Teguh berdiri dan terus bermimpi 

Pedihnya, jalan berduri 
Terus melangkah tiada gentar 
Sakitnya jiwaku meniti lara 

Takkan pernah aku mengalah, kecewa 
Biar gelita, badai melanda 
Tak terhapus perit jiwa 
Ku berserah 
Teguh berdiri dan terus bermimpi 

Oh… 

Biar rebah tak mengapa 
Biar sakit ku melangkah 

Takkan pernah aku mengalah, kecewa 
Biar gelita, badai melanda 
Tak terhapus perit jiwa 
Ku berserah 
Teguh berdiri dan terus bermimpi


16 comments

  1. akak jarang betul dengan lagu baru, tapi suara dia ni memang di kira power jugak

    ReplyDelete
  2. Aina abdul ni apa je yang dia buat tak kontroversi. Hehe.

    ReplyDelete
  3. Aha la kita dah lama x dengar radio...
    Apatah lagi nk dengar lagu-lagu baru ni...
    Kalau terbuka tv time Muzik-muzik je baru tau ada lagu-lagu yang kita xpernah dengar... ;)

    ReplyDelete
  4. belom tengok lagi MV dia. Aina Abdul semakin menaik sekarang ni..

    ReplyDelete
  5. Harap dia tidak buat kontroversi.

    ReplyDelete
  6. Suara dia power. Lagipun, dia boleh buat lagu sendiri. Lagi power.

    ReplyDelete
  7. Nice... ini kan lagu yg dia kena kecam sebab ada scene shoot video klip kat pusat kelab malam gituh..

    ReplyDelete
  8. dah dengar jugak masa premier hari tu..sedih benar lagunya...suka suara aina ni..

    ReplyDelete
  9. sy terbaca komen kt twitter. katanya, kalau aina dan ernie bergabung suara diorg masih belum capai tahap ziana zain hehehe... x tau laa pula betul ke tak sbb sy x penah dgr lagu diorg berduet ;-)

    ReplyDelete
  10. Sedihnya lagu!
    Terjiwang sekejap hahahahaaa.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.