Top 10 Komentator January 2021 Blog Sihatimerahjambu

Monday, February 01, 2021

Tahun ni nak umumkan lah juga Top 10 Komentator Blog Sihatimerahjambu ni setiap bulan. Boleh lah kenal-kenal blogger yang rajin datang dan meninggalkan komen dalam blog. 

Tak sangka, bulan January berjaya buat entry 100 tepat. Dalam tak ada idea, ada juga ceritanya. Terima kasih buat semua yang sudi singgah dan datang komen. 

Tahniah untuk top 10 komentator bulan January. Jangan lupa singgah ke blog mereka okay. Mereka ni ramah tamah semuanya.

Top 10 Komentator January 2021 Blog Sihatimerahjambu

  1. Atie Zieya : zieyaweasley.blogspot.com (96 comments)
  2. NA : me-soul-searching.blogspot.com (95 comments)
  3. Kakmim : www.kakmim.com (77 comments)
  4. Tiara Sapphire : www.tiarasaphire.com (57 comments)
  5. Amie : salamisimon1.blogspot.com (53 comments)
  6. nona sani : www.nonasani.com (51 comments)
  7. dear anies : aniesandyou.blogspot.com (43 comments)
  8. Sunah Sakura : www.sunahsukasakura.com (43 comments)
  9. SalbiahM : blognisalpunya.blogspot.com (37 comments)
  10. Nur : iamaslowrunner.blogspot.com (37 comments)

Tahniah sekali lagi untuk Top komentator bulan January 2021. Tahun ni saya akan buat 2 kali pemberian hadiah untuk TOP 3 komentator pada bulan Jun dan bulan Disember nanti. Semoga terus dimurahkan rezeki dan dapat berkongsi rezeki juga. Aaminnn

22 comments

  1. Tahniah semua ^_^ shida terlepas dari tersenarai hehee

    ReplyDelete
  2. ooo ada jugak nama akak walaupun da jarang blogwalking..hahahha..tahniah semua!

    ReplyDelete
  3. Wahh... top 3 jugak rupanya.. walaupun tenggelam timbul BW.. cmne coding utk monthly tu fiza? ajarin akak

    ReplyDelete
  4. Insya Allah ada kelapangan dan rezeki untuk melawat dan komen.
    Fiza pun semoga murah rezeki dan dapat apa yang diinginkan. Amin.

    ReplyDelete
  5. Tahniah blogger-blogger rajin komen tu

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat semua yang tersenarai.. Memang terbaiklah..

    ReplyDelete
  7. Wah! Tersenarai juga nama Kak Amie di situ.
    Tahniah buat diri sendiri dan semua yang lain heheeee.

    ReplyDelete
  8. Eh, akak nombor 10 la. Hehehe... semoga dapat eratkan ukhuwah sesama rakan blogger semua. :D

    ReplyDelete
  9. tahniah semua , rajin geng2 bloger ini. tahniah2

    ReplyDelete
  10. Wowww.. ni yang semangat.. Hehe... Tahniahhhh ye.. ramaiii datang komen..
    Kena kejor ni.. nak dapat hadiahhh. Kah3

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah... terima kasih fiza.... tahniah jg utk semua

    ReplyDelete
  12. tahniah semua. nak kena slalu dtg sni ni hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.