Top 10 Komentator June 2021 Blog Sihatimerahjambu. Pemberian Hadiah Fasa I

Ramai dah blogger up entry top komentator bulan Jun lepas. Saya baru terhegeh hegeh nak update. Okay baiklah, jom kita tengok siapa yang kena. Top 10 komentator June 2021 nampak gaya ada blogger baru masuk carta. 

Bulan Jun cuma ada 46 entri sahaja. Seminggu cuti offline haritu mana taknya. Tak banyak entri, tak meriahlah komennya. Belum sempat lagi membalas komen yang berbentuk soalan. Ampun ya kawan-kawan.

Top 10 Komentator May 2021 Blog Sihatimerahjambu

Top Komentator June 2021 Blog Sihatimerahjambu

  1. Shida Radzuan: www.shidaradzuan.com (46 comments)
  2. NA : me-soul-searching.blogspot.com (43 comments)
  3. Atiqah Najihah : www.atiqahnajihah.com (42 comments)
  4. nona sani : www.nonasani.com (41 comments)
  5. Amie : salamisimon1.blogspot.com (34 comments)
  6. Cik nadya : loveneddy.blogspot.com (32 comments)
  7. Rabiahtul Adawiyah : rabiadawiyah21.blogspot.com (29 comments)
  8. Adianez AIDA : www.adianiez.com (24 comments)
  9. fairus : www.fairusmamat.com (23 comments)
  10. Ako Retna : anakomak6.blogspot.com (20 comments)

Top Komentator January - June 2021

  1. NA : 95 + 75 + 81 + 82 +72 + 43 = 448
  2. nona sani : 51 + 63 + 87 + 56 + 83 + 41 = 381
  3. Atie Zieya : 96 + 74 + 69 + 62 + 32 = 333
  4. Amie : 53 + 71 + 63 + 48 + 52 + 34 = 321
  5. Atiqah Najihah : 47 + 74 + 67 +42 = 230
  6. dear anies : 43 + 54 + 51 + 42 + 37 = 227
  7. Sha Mohamed : 47 +37 +55 = 139
  8. Tiara Sapphire : 57 +31 + 36 = 124
  9. fairus : 39 + 59 + 23 = 121
  10. Sunah Sakura : 43 + 61 = 104
  11. Ako Retna : 37 + 33 + 20 = 90
  12. Nur : 37 + 52 = 89
  13. Nina Mads : 50 + 39 = 89
  14. Kakmim : 77
  15. Afeezz : 36 + 41 = 77
  16. Rabiahtul Adawiyah : 32 + 29 = 61
  17. SalbiahM : 37
  18. Adinda Baizura Mazlan : 33
  19. Cik Nadya = 32
  20. Adianez AIDA = 24
Tu dia gigih buat kira kira naa. Terima kasih untuk kawan kawan alam maya a.k.a geng blogger yang selalu singgah dan tinggalkan komen. Maaf  mana yang tak sempat lagi nak balas kunjungan tu. Jangan serik  berkunjung ke sini kalau saya tak balas kunjungan.

Tahniah untuk top 10 komentator June yang tersenarai. Ramai dah terkeluar carta. Masing-masing sibuk. Blog saya dah semakin bosan mungkin. Mungkin juga tak tahu nak komen apa. Faham faham..

Kalau rajin boleh tinggalkan komen. Kalau tak berapa nak rajin, sudi singgah pun dah berterima kasih juga. Tak tahu nak cerita apa sebenarnya. Taip padam taip padam. Lagi lagi musim pandemik ni, serba tak kena nak share something.

Tahniah juga untuk top 20 komentator sepanjang bulan January sehingga June. Tepat tepat 20 orang tersenarai yang rajin singgah dan komen. 

Seperti yang diwar warkan, sampai masanya pemberian hadiah Fasa I untuk Top 3 komentator dari bulan Januari sampai bulan June. Mereka adalah blogger NA, nona sani dan Atie Zieya

Details kak NA dan nona sani saya dah ada. In case nak tukar alamat, sila inform ye. 

Nota untuk Atie Zieya

Nanti bagi nama, alamat dan no phone, gunakan ruangan contact di sidebar tu ye. 

Dengan ini link blog komentator June saya masukkan dalam bloglist. Jom singgah ke blog mereka yang tegar meninggalkan komen. Mereka adalah antara blogger yang rajin tinggalkan komen di blog blog lain juga.

Alhamdulillah, rezeki bulan June terselit rezeki saya juga terpilih menjadi komentator yang bertuah di beberapa blog. Terima kasih.

Pemberian hadiah Fasa II : July-December 2021.

41 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Tahniah semua... n terima kasih hahah sebab tersenarai gak dalam bulan jun :D
    kadang masuk blog orang tp x tau nak komen apa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha... sama jugak... tapi tetap nak komen.. tinggal jejak.. gituuu

      Delete
    2. Faham faham...Terima kasih apa² pun :)

      Delete
  2. Tahniah kepada semua pengomen tegar.. ��

    ReplyDelete
  3. TUdiaaa......gigih Fiza kira komen diorang...tahun depan nak buat macam ni la...3 bulan sekali buat announcement...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kene jugak gigih kak. Senang nampak macam ni. Hihi..sila sila kak.

      Delete
  4. Tahniah bt diri dan semua yg tersenarai. Bukan bosan tp masa tak mengizinkan hehe tp pelan2 bw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Nina dan semua selalu memeriahkan kotak komen. Faham tu Nina, bila dah sibuk tak sempat nak singgah pun.

      Delete
  5. wah tersenarai juga nama saya..haha

    tahniah kepada semua dan juga pemenang :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada semua. yg rajin komen memang terbaik.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Dugaan untuk akak ini seminggu lebih hp guna blog walking tidak boleh guna. Telefon lama akak tidak boleh masuk blog Fiza. Baru minggu ini dapat semula telefon. Itu balas dendam. Mungkin lepas ini bagi peluang pada orang lain pula. Tengok keadaan. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Patutlah lama tak nampak akak komen. Terima kasih kak sudi datang singgah dan komen.

      Delete
  8. Tahniahhhh kepada semuaaa yang tersenarai dan terpilih! :D

    ReplyDelete
  9. Wow! Tahniahhh kepada semuaaaa winner!!!! Tahniah jugak rajinn mengira..still gigih japdet blog..Kan...

    Err..Saya punya details dulu yang mana ye .. tu saya bagi alamat rumah ke.. Kalau boleh, nak mintak hantar ke tempat kerja ..lupa dulu bagi alamat apa..haaaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah juga Nona. Memang kena gigih kira nona. baru adil. Details yg sampul duit raya dulu. Kalau nak tukar alamat, send kat contact kat sidebar tu.

      Delete
  10. Tahniah buat yang tersenarai tuu. 👏👏

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada mereka yang tersenarai top jun. Akak tak masuk pun.
    Tapi top 20 ada pulak. Hehe.. akak pun kurang online juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah untuk akak jugak. Dulu akak rajin tinggalkan komen, termasuk sekali dalam bulan Jan-Jun :)

      Delete
  12. Replies
    1. Tahniah untuk CCL juga selalu tinggalkan jejak kat sini

      Delete
  13. Tahniah. Semuanya rajin-rajin. Saya jauh ketinggalan. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah untuk Sal juga rajin singgah dan komen kat sini :)

      Delete
  14. Tahniah buat semua pemenang dan pengomen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah juga untuk Kak Amie rajin singgah dan tak lupa tinggalkan komen

      Delete
  15. tahniah kepada yang tersenarai. keep up the good work

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah untuk awak juga sudi singgah dan tinggalkan komen.

      Delete
  16. e'eh. aida listed la :)
    alhamdulillah...

    sementara ada time free ni, fiza.
    dok qadha' blogwalking la.
    di samping nak aktif kan blog sendiri semula.

    ReplyDelete
  17. Tahniah pada semua yang menerima hadiah.. Lama tak menyinggah komen disini..
    Terima kasih Fiza selalu tinggalkan komen do blog Sha..

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال