Header Ads

Hadiah Giveaway Dari Blogger Suria Amanda

Sekali lagi courier datang tanpa diduga. Berkali kali dia hon sampai tuan rumah keluar. Bunyi hon bukan main kuat lagi. Tak expect ada parcel sampai. Masing masing tengah fokus keluarkan idea nak writing, dengar bunyi hon ingatkan jiran sebelah.

Tak rileks pulak abang courier tu hantar barang. Kita pun cepat cepat lah jengah suruh letak kat pagar je. Bila husband ada, dialah yang kena ambil parcel. 

Buka parcel, ada balutan bungkusan yang cantik bertemakan kartun Disney princess. Kita pun jadi excited dan happy dapat bungkusan cantik ni. 

Bungkusan macam ni pernah dapat bila masa birthday je. Itupun masa zaman sekolah dulu. Zaman sekarang tak ada nak balut balut macam ni dah. Semuanya serba simple dan see through. Tu yang excited lain macam.

Hadiah Giveaway  Bungkusana Kartun Disney Princess

Tadaaa..Inilah hadiahnya yang tersorok dalam bungkusan kartun Disney princess.  Ada frame putih 1♥ dan sheet mask A'bloom Avo Cuddle Althea beserta tulisan nota atas kertas nota bewarna pink.

Hadiah Giveaway Dari Blogger Suria Amanda

Terima kasih juga kak SA atas kiriman hadiah yang comel ni. Semoga dimurahkan rezeki. Aaminn...

Hadiah Giveaway Dari Blogger Suria Amanda

Thanks for your support too kak blogger Suria Amanda.

35 comments:

  1. Comel sahaja hadiah. Boleh guna lepas ini.
    Pembalut hadiah itu simpan tidak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, comel hadiahnya. Tak kak, dah koyak masa bukak.

      Delete
  2. Aaa comelnyaaa frame :) heee seronoknya dapat hadiah hee

    ReplyDelete
  3. Seronok dapat hadiah kan… jeles…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..semoga ada rezeki awak juga nanti. Aaminn...

      Delete
  4. cantikkkk gambar... mcm x biasa kn fiza ambik gambar mst santikkk.. hehehehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah... Semoga ikatan ukhuwah berpanjangan.

    ReplyDelete
  6. alahai comelnya adiah.. geram plak tgok! hihi..

    kat umh sy ni paling cool abg j&t.. rilex ke bg salam lps tu xdan jwb slm dia dh blah.. brng ltk ats tngga je.. sbb dia dh biasa.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann..comel hadiahnya. Macam-macam ragam courier ni. Paling tak sabar yang jenis suka hon sampai orang keluar. huhu

      Delete
  7. Rajin kak SA balut hadiah. Pembalut pun comel. Tahniah Fizah menang GA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah, cantik pulak tu pembalutnya. Terima kasih Sal

      Delete
  8. Comel betul pembalut hadiah kak SA balut hahaha.
    Frame itupun comel!
    Kak fiza nak tanya, yang pegang kertas tu nama apa? Macam nak beli jugakk hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..dua dua comel.

      notes clips..boleh check kat entry ni
      https://www.azhafizah.com/2021/04/retro-style-notes-clips.html

      Delete
  9. Tak perasan plak entry ni...alhamdulillah selamat sampai...mulanya ingat nak hantar terus ke rumah..pas tu macam malas plak....thanks again for your support Fiza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah sampai dah. hihi..faham..saja suggest kot tersimpang ke situ..
      sama²..Terima kasih jugak kak

      Delete
  10. Alhamdulillah rezeki fiza.. bestnya dpt hadiah dr blogger kan

    ReplyDelete
  11. comelnya.. hati brbunga kalau dpt hadiah,

    ReplyDelete
  12. Tahniah, Fiza! Comel sungguh hadiah titipan Kak SA.

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah.. cantiknya hadiah.. tahniah fiza..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.