Header Ads


Telefilem Tunggu Aku Balik

Tunggu Aku Balik, telefilem arahan Shahril Sarjen bersama Rashidi Ishak dibintangi pelakon Talha Harith dan Riena Diana bersiaran pada Sabtu, 30 April 2022 jam 9:00 malam di saluran CH108 Astro Citra.

telefilem tunggu aku balik full movie astro citra

TELEFILEM TUNGGU AKU BALIK

Waktu siaran : Sabtu, 30 April 2022, jam 9:00 malam
Siaran TV : Astro Citra CH108 | Citra Exclusive
Pengarah : Shahril Sarjen, Rashidi Ishak
Produksi : KL Motion Picture Company

PELAKON TUNGGU AKU BALIK

Riena Diana sebagai Mirna
Talha Harith


SINOPSIS TUNGGU AKU BALIK

Mirna (Riena Diana) seorang wanita yang obses dan cemburu bertindak mengurung suaminya di dalam rumah ketika dia perlu berkerja di luar kawasan selama dua minggu kerana risau dia akan berlaku curang.

6 comments:

  1. Extreme tu mengurung tu.. Teringin juga nak tahu jalan cerita ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Extreme sangat tu. Ternyata isterinya macam mental.

      Delete
  2. Omak aih.. dah kenapa kejam sangat.. cam best untuk ditengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kejam betul kan. Boleh tengok nanti kalau sempat :)

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.