Header Ads


Lirik Lagu Lip Lap Raya - Dato' Sri Siti Nurhaliza

Lip Lap Raya, lagu raya baru Dato' Sri Siti Nurhaliza.  Koleksi lagu raya Dato' Sri Siti Nurhaliza yang terpaling evergreen "Sesuci Lebaran" lah kan. Selepas lama tak keluar lagu raya baru, akhirnya muncul lagu raya baru tahun 2022 ni. 

Lagu hari raya moden yang mungkin bakal jadi evergreen? Perasan tahu ni macam banyak kemunculan lagu hari raya moden. Mentang mentang nak sambut hari raya tertangguh 2 tahun, semua pulun pakat buat lagu raya baru. 

Okaylah mood ceria hari raya. Tapi murung kejap tengok muzik video lagu raya Kelepak Kelepuk Raya tu. Adeh, Rasa lepuk je! Nak marah, tapi kena sabarrr...

Ada yang kata muzik video Lip Lap Raya tiruvasi muzik video Adele, “Oh My God”. Inspired by barangkali.

Lirik Lagu Lip Lap Raya - Dato' Sri Siti Nurhaliza

Lirik Lagu Lip Lap Raya - Dato' Sri Siti Nurhaliza

Verse 1 :
Malam takbir bergema
Semua insan gembira
Meraikan hari yang mulia
Ayah dan juga bonda
Berlinang air mata
Menyambut pulang anak tercinta

Chorus :
Rai Hari Raya
Bermaaf-maafan semua
Ampun salah silap Lip lap lip lap Hari Raya

Rai Hari Raya Pakai baju raya sama
Cahaya gemerlap
Lip lap lip lap
Selamat Hari Raya

Verse 2 :
Indah dapat balik beraya semula hoi
Bagai dejavu saling memaafkan
Setiap tahun tetap raikan bersama
Mari kita Raya Raya

Chorus Bridge :
Lip lap lip lap x2
Selamat hari raya
Lip lap lip lap x2
Selamat hari raya

8 comments:

  1. Replies
    1. Dah pasang lampu lip lap ke wak? ke pasang pelita raya?

      Delete
  2. aritu dah dah teaser dia. yg full ni tak sempat lagi nak layan..hehe

    ReplyDelete
  3. Betul tahun ini banyak betul lagu raya sebab mungkin dah lama kita tak sambut raya meriah

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.