Header Ads


Telefilem Permintaan Terakhir Abah

Telefilem/Telemovie Permintaan Terakhir Abah, sebuah telefilem kisah kekeluargaan dibintangi pelakon Hafidzuddin Fazil, Johan As'ari, Jay Iswazir, Hakim Nordin, Nur Atykah, Sue Zahra Zarifah dan ramai lagi. Permintaan Terakhir Abah bersiaran pada hari Ahad 10 April 2022, jam 10:00 malam di Awesome TV.

Telefilem Permintaan Terakhir Abah Awesome TV

Telefilem Permintaan Terakhir Abah

Waktu Siaran : Ahad, 10 April 2022, jam 10:00 malam
Siaran TV : Awesome TV
Pengarah : Opie Zami, M. Hitler Zami
Produks i: Opyglobal Pictures Sdn Bhd

PELAKON PERMINTAAN TERKHIR ABAH

Hafidzuddin Fazil
Johan As'ari
Jay Iswazir
Hakim Nordin
Nur Atykah
Sue Zahra Zarifah

SINOPSIS PERMINTAAN TERKHIR ABAH

Mengisahkan tentang Abah yang ingin meyatukan anak-anaknya yang semakin jauh terpisah kerana perbezaan pendapat. Abah tekad membetulkan keadaan dengan permintaan pelik.

14 comments:

  1. tengah tayang sekaranglah ni
    tapi wak tak tenguk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..takpe wak, sekadar selingan masa lapang je ni.

      Delete
  2. Sedihnya.. Sy panggil baoak saya abah...

    ReplyDelete
  3. alaaa mesti sedaih ni citenya kannn.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyee..Mesti ada part sedih bila kisah keluarga ni.

      Delete
  4. tengok sebab Johan As'ari je. hehe.memang pelik permintaan Abah dia. rasa disturbing bila menonton. tapi tak tengok habis sebab ada bola.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada pelakon kita minat mesti ada rasa macam nak tengok jugak kan. Ooooo faham faham..tengok perlawanan penting tu kan. Man City vs Liverpool.

      Delete
  5. Macam menarik. Kisah-kisah kekeluargaan gini bagus ditonton. Barulah sesuai untuk seisi keluarga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ah, kisah kekeluargaan ni sesuai ditonton seisi keluarga.

      Delete
  6. cerita lama ke ni? dah lama si johan ni tak muncul tv

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.