Header Ads


12 Pose OOTD Menarik Di Pagi Raya

Nampaknya raya tahun ni lebih meriah. Almaklumlah sambut raya tertangguh 2 tahun tak dapat balik beraya di kampung. Baju raya dah beli ke tu? Macamana dengan persiapan raya? 

Tahun ni fesyen tema baju raya macam back to classic. Untuk baju raya perempuan nampak banyak fesyen kebarung, kurung pahang dan baju kurung kedah. Baju lelaki macam biasalah baju melayu teluk belangan dan cekak musang je paling tidak. Tak nampak lagi fesyen pelik-pelik.

Macam biasa pagi raya mesti nak posing raya gaya OOTD ( Outift Of The Day) kan. Tak tahu nak posing macamana? Boleh tiruvasi idea 12 pose OOTD menarik di pagi raya yang dikongsikan oleh remaja.

baca juga : cara posing untuk nampak kurus

12 Pose OOTD Menarik Di Pagi Raya

01 : Pose pening
02 : Pose sembunyi perut
03 : Pose selak rambut
04 : Pose renung semut
05 : Pose sampin longgar
06 : Pose sakit belakang

12 Pose OOTD Menarik Di Pagi Raya

07 : Pose lap
08 : Pose sakit leher
09 : Pose merenung masa depan
10 : Pose teriknya matahari
11 : Pose nak lintas jalan tapi ada motorsikal lalu
12 : Pose sakit perut

12 Pose OOTD Menarik Di Pagi Raya

Terhibur baca nama pose pose yang diberikan, tapi membantu lah kan nak posing raya gaya ootd raya tu macamana. Taklah kaku. Pose teriknya matahari tu macam popular tahun lepas, ke 2 tahun lepas entah.

Macam-macam gaya posing. Tahun ni pose raya apa yang terpaling viral, kita nantikan. Tunggu dan lihat. Jangan pose pelik pelik sudahlah.

sumber gambar : majalahremaja

24 comments:

  1. Ha haaa mcm2 gaya
    siap ada nama ek
    anak2 muda suka ootd

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah tu, macam macam posing adaaa...betul, remaja sukalah posing posing camni.

      Delete
  2. Pergh snagat berguna ni info ni hahahaha nanti time nak ootd, takde laa kekok nak pose camne hahahaha

    ReplyDelete
  3. Mekasih Fizah, terhibur akak baca entri ni. Nak cuba pose renung semut la nanti. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun terhibur sama. Nama tu yang tak tahan tu..agaknya saya pun cuba pose renung semut tu. Senang. hehehe....

      Delete
  4. hahahaha... kita nak pose COVID je... mask on sentiasa :D

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. senang kan pose macam tu, nak cuba jugaklah nanti. hehehe...

      Delete
  6. macam2 gaya tu...smua tk sbr nk beraya kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah tu, tak sabar nak raya sebab dah 2 tahun raya kurang meriah kan.

      Delete
  7. Wah..boleh la tiru pose2 tu semua..kebanyakkan yang pernah akak buat..hahahaha

    ReplyDelete
  8. Hahahaa.. Memacam nama pose ek... Pose lintas jalan pernah la buat . hahaaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...tulah tu, memacam nama diberinya. Terhibur baca. Bolehlah tiruvasi pose lain pulak nanti.

      Delete
  9. tp ms nk ambil gmbr lupa dah semua pose2 ni hehehe post tiang letrik jg jd pilihan hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena practise sesiap. haa tulah tu kan, lupa terus jadi kaku terus..hehehe...

      Delete
  10. Cakap pasal pose ni, saya pun before raya pun macam - macam saya tengok ingatkan nak tiru. Tapi last - last tiada gambar raya pun hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah pasal. Tiba nak ambil gambar raya, pose asal boleh je lah. Lupa semuanya. hehehe...

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.