Header Ads


Drama Puteri Reunion

Puteri Reunion, drama siri melayu "puteri" kembali selepas 15 tahun sempena hari raya tahun ini. Drama Puteri Reunion episod 1 mula bersiaran pada 1 Syawal 3 Mei 2022 sehingga 6 Mei 2022, jam 10:30 pagi di TV3. 

Drama Puteri Reunion 4 episod akan disiarkan empat hari berturut-turut. Jom, kita enjoy!! Trademark drama puteri.

Drama Puteri Reunion Full Episode TV3

PUTERI REUNION

Jumlah episod : 4
Mula siaran : 3 Mei 2022
Waktu Siaran : 10:30 pagi
Siaran TV : TV3
Penulis skrip : Amor Rizan, Rehal Nuharis
Pengarah : Padi Pictures
Produksi : Amor Rizan

PELAKON PUTERI REUNION

Nora Danish
Beego
Kanchana Devi
Nina Fazurina
Intan Ladyana
Aziz M. Osman
Ruhainies
Idris Khan
Heidi Nur Aleesya

SINOPSIS PUTERI REUNION

Mengisahkan tentang kehidupan gadis bernama Puteri Farah Nordin bersama 2 orang rakannya yang menyewa sebuah bilik di rumah milik pasangan suami isteri, di mana kehidupan mereka diwarnai dengan keceriaan, kejutan dan kepahitan.


6 comments:

  1. Replies
    1. Cerita lama yang ramai peminatnya kan. So Kita Enjoy! :)

      Delete
  2. Menarik ceta ni.. ada kejutan, apakah itu:) cerciter hehe.

    ReplyDelete
  3. muka diorang ni memang nampak awet muda betul lah. Kalah kita anak dara ni sekrg kelihatan seperti mak orang huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dorang lain Nadia, ada duit kepuk kepuk jaga penampilan :)

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.