Cara Buat Best Nine 2020

Wednesday, December 30, 2020

Semakin hampir ke penghujung tahun 2020. Sehari je lagi kita akan masuk tahun baru 2020. Seperti biasa, tradisi instagrammer sebelum tahun baru masing masing show off post IG BEST NINE 2020. Setakat ni bestnine hanya untuk ig (instagram) je. Setakat ni lah.

Best nine 2020 facebook ada ke? Itu saya tak tahu lah. Tak pernah nampak lagi kelihatan muncul di mana mana. Nak into the scene juga show off best nine 2020. Likes tak berapa nak lebat pun. Instagram yang semakin sendu lagi kesepian.

Cara Buat Best Nine 2020

Cara buat best nine 2020

  1. Pergi ke website https://creatorkit.com/top-nine-best-of-2020/
  2. Masukkan instagram username
  3. Masukkan email dan tekan Get Top Nine

Tunggu loading lebih kurang seminit, lepas tu akan terpapar ig best nine 2020 instagram milik sendiri. 

Tekan share dan choose template mana mana yang suka. Bila dah keluar template yang dipilih, right click dan save gambar. Nak pilih template lain, back dan pilih semula. 

Atau nak lebih mudah guna aplikasi best nine instagram, silalah rajin dowinload instagram top 9 app untuk pengguna iphone dan juga android.
  • Download on the App Store 
  • GET IN Google Play

Begitulah dia cara buat best nine 2020 yang mudah. Macam tahun sebelumnya guna https://bestnine.net/. Katanya tunggu 10 minit. Tapi lepas 10 minit pun tak muncul. Ini je yang terpapar.
Now choosing the best nine from Instagram based on number of likes.
This may take a few minutes.
Confirmed your request. Please note that now it takes like 10 minutes to complete your request due to a huge demand. Your request is already on our queue, so please come back later.
Kena guna link nombor 1 dalam tutorial di atas. Link tu juga yang berguna. 


8 comments

  1. Baik.. kakmim done.. tiap hujung thn mmg kena buat ni 😂😂

    ReplyDelete
  2. Okay nanti nak try buat guna link creatorkit.com.
    Pernah try guna link apa ntah tapi tak menjadi pun

    ReplyDelete
  3. thank you sharing ! nak buat juga la hehe

    ReplyDelete
  4. Every year memang akan buat! Tapi x egt link apa tah guna.. just google je type best nine... Ha.. nasib ingatkan.. nak buat nanti.. sebelum terlepas date... hehe

    ReplyDelete
  5. Tahun ni, akak tak rasa nak buat best nine di IG. Huhu..

    ReplyDelete
  6. Oh kena ada aplikasi hendak buat rupanya.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.