Nafas Cinta - Khai Bahar & Aina Abdul

Sunday, December 27, 2020

Lagu 'Nafas Cinta', single terbaru Aina Abdul duet bersama Khai Bahar. Video Muzik rasmi Nafas Cinta juga telah dilancarkan pada 18 Disember 2020 yang lepas. Boleh tengok di channel YouTube Aina Abdul. Muzik video yang sangat menarik dalam bentuk animasi. 

Nafas Cinta - Khai Bahar & Aina Abdul
sumber : studiofirepulse

Padu paduan gabungan suara Aina Abdul dan Khai Bahar. Sedap didengar dengan lirik dan irama yang membuai rasa. Lagu ini dicipta khas kepada pasangan yang ingin bercinta sehingga ke alam perkahwinan. 

Tajuk Lagu : Nafas Cinta
Artis : Khai Bahar & Aina Abdul
Lirik : Aina Abdul & Wan Zakaria
Komposer : Khai Bahar & Aina Abdul

Lirik lagu Nafas Cinta - Khai Bahar & Aina Abdul

Bagaikan bidadari
Kau menjelma di depanku bagai ilusi

Tak pernahku menduga melihatmu
Ku terpaku ku membisu
Berdetak jantungku kamu…hooo

Rasa yang membara
Menusuk terus ke jiwa rasa yang ku ada
Setiap nafasku hanya kamu rasa yang mendalam
Sungguh ku cinta padamu hanya kau sayangku
Kau tercipta hanyalah untukku

Tak pernah ku menduga melihatkmu
Ku terpaku ku membisu
Berdetak jantungku kamu…hooo

Rasa yang membara
Menusuk terus ke jiwa rasa yang ku ada
Setiap nafasku hanya kamu rasa yang mendalam
Sungguh ku cinta padamu hanya kau sayangku
Kau tercipta hanyalah untukku

Kita kan bersatu
Percayalah oh sayangku
Yang ku ingin hanya kamu…hooo

Rasa yang membara
Menusuk terus ke jiwa rasa yang ku ada
Setiap nafasku hanya kamu rasa yang mendalam
Sungguh ku cinta padamu hanya kau sayangku
Kau tercipta hanyalah untukku

baca juga : tonton muzik video Nafas Cinta Aina Abdul dan Khai Bahar

sumber : Youtube Aina Abdul

11 comments

  1. Akak suka suara khai Bahar. :)

    ReplyDelete
  2. sedapnya lagu ni, mendayu saja.. and both punya suara mmg best kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann mendayu dayu best di dengar. Betul, dua dua suara sedap!

      Delete
  3. tertarik dgn videoklipnya... mcm vc sumpah dlu suka budak² tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann. Trend sekarang agaknya buat VC animation :)

      Delete
  4. Khai Bahar tu familiar..tapi Aina tu x kenal hehe penyayi baru ka?

    ReplyDelete
  5. suka gak lagu ni..sedap gandingan suara aina dan khai..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Comments