Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Planner Twenty Twenty One

Yeay, finally! Sampai juga planner twenty twenty one (2021). Pre Order bulan October haritu. Tak rugi menunggu lama bila dapat apa yang kita nak. Untuk ke tiga (tahun ketiga) kalinya masih setia memilih planner cantik lagi cute. Siapa suruh you cute sangat.


Tak boleh move on dengan design setiap tahun. Paling menarik sekali tahun ni lah sebab serba serbi ROSE GOLD. Walaupun tahun depan masih samar samar lagi tak boleh nak plan apa pun.

Itu lain cerita. Yang penting setiap hari dah biasa menulis dalam planner. Tak pernah kosong lagi. Benda dah biasa, kalau tinggal janggal pula rasa. Istilah dia lebih kurang macam tu lah.

Islamic Planner 2021 The Wife & Co

Descriptions

  • Standard A5 Size
  • Clear PVC cover
  • Get both front cover designs for free
  • Rose Gold ring bindings (20mm)
  • 210 pages (100gsm paper)
  • Modern vintage theme with combination of sage green & rose gold terracotta

Full Contents

  • 2021 Calender & holidays
  • 2 Pages monthly spread
  • Monthly goals setting template
  • Weekly planner
  • Monthly financial planner
  • Habit/Ibadah tracker
  • Ramadhan planner
  • Extra Tracker & checklist
  • 20 Blank pages

Bukan je warna rose gold tu menawan hati. Dapat 2 cover untuk planner ni for free! Yes, free je. Tak perlulah nak pening pilih nak guna cover mana satu untuk planner tahun depan tu kan. Dua dua cantik!

Exclusive Free Gift

Untuk yang pre order first batch haritu akan dapat PVC Planner Pouch, Rose Gold stationery set (metallic rose gold pen + rose gold cute paper clip x2). Wahh sukanya bila dapat. You memang sangat cute. Dapat juga sticker muslimah yang cun!

Design Cover #1

Planner Twenty Twenty One

Design Cover #2

Planner Twenty Twenty One

First page planner untuk tulis nama sendiri, tajuk tema planner tahun depan adalah 'HOPE'.
Once upon a dream, there lived a little ‘ME’ who always believed in ‘HOPE’.
Planner Twenty Twenty One

Goals setting template

Planner Twenty Twenty One

Monthly financial planner

  • 12 pages monthly budget template
  • Specific coloumn for fixed and variables template

Planner Twenty Twenty One

2 Pages monthly spread

Planner Twenty Twenty One

Ramadhan planner

  • Ramadhan resolutions
  • Ramadhan daily checklist and meal plan

Planner Twenty Twenty One

20 Blank pages for notes

Planner Twenty Twenty One

Satu planner yang sangat menarik pada Fiza. Sebab tu tak nak terlepas membeli. Awal awal dah pre order. Tahun ni ramai juga seller yang tak menjual planner disebabkan tak nak membebankan mereka yang terkesan pendapatan untuk beli planner.

Seller yang menjual pun keluarkan limited quantity planner. Planner Fiza beli pun dah tutup awal untuk pre order sampai batch 2 je. Kalau ada extra baru dia akan jual ready stok mana yang ada. Kalau kau orang nak beli kena stand by awal lah check kat instagram @thewifeandco agent, @cr8tiveart.

Ini bukan review berbayar tau dan Fiza bukanlah dapat free pun. Untuk berkongsi tentang planner yang menarik untuk mereka yang berminat dan selalu tanya Fiza mana beli planner cantik ni. Tu jawapan dia. Tak dapat order tahun ni, boleh order untuk tahun depan. Bookmark sesiap okay! Jangan tanya lagi.

Harga dia RM59. Tak berubah setiap tahun so far.
THE PLANNER 2021 is more than just a planner

Post a Comment

13 Comments

  1. Cantiknya planner dia. Kalau akak mesti sayang nak tulis.haha...

    Suka warna rose gold.

    ReplyDelete
  2. cantik planner dia, suka tengok yg cover design 1 tu :)

    https://www.tiarasaphire.com/2020/12/drama-kampung-pisang-bersiri-siri-2020.html

    ReplyDelete
  3. Ok itu membantu peniaga lain dengan promosi. Barang baik.
    Kalau sudah biasa menulis memang elok beli, takdelah rugi tidak pakai.

    ReplyDelete
  4. Tak beli lagi planner utk tahun depan.. aduss.. saya selalu oder dgn kawan office je..
    ~cantiknya planner fizah... siap ada 20 blank page👍👍..

    ReplyDelete
  5. Cantikk sangat. Eloklah beli bagi yg suka nak plan2 apa nak buat, akk takde plan2 dah..apa yg datang hadap je😁

    ReplyDelete
  6. Sekarang ni banyak betul pilihan planner yang cantik-cantik! Di dalamnya pula penuh warna-warni. Planner Kak Amie tahun 2020 banyak lompangnya! Tapi suka baca macam-macam catatan yang tersedia di dalamnya.

    ReplyDelete
  7. Kakmim 2 tahun dah jd agen jual planner cuma hujung tahun 2019 x jual pun utk planner 2020. Thn ni pun x jual jugak utk 2021. Nak beli pun xde plan lg ni sbb planner 2020 ari tu pn x abis lagi bila PKP 😅

    ReplyDelete
  8. Lawa, bikin motivate nak buat kerja

    ReplyDelete
  9. i tgk ramai yg org update having a planner, to be honest i dont have one :( huhuhu

    ReplyDelete
  10. adoiii tahun depan punya lagi cantik planner fiza ni...geram tauuu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.