Drama Wifi Sebelah Rumah Episod 1-16(Akhir)

Wednesday, December 30, 2020

Drama WIFI SEBELAH RUMAH menggandingkan pelakon Zul Ariffin dan Ruhainies yang akan bersiaran di TV3 akan datang. Drama melayu bersiri 16 episod bergenre kan drama romantik komedi dibawah arahan Shuhaimi Zulkefli dan diterbitkan oleh OrangeTree Production Sdn Bhd.

Drama Wifi Sebelah Episod 1-16(Akhir)

Drama : WIFI SEBELAH RUMAH
Jumlah Episod : 16
Mula tayangan :Akan dikemaskini
Waktu siaran : Akan dikemaskini
Siaran TV : TV3
Penulis skrip : Nasir Sulaiman, Nana Khalil, Zyza Backy
Pengarah : Shuhaimi Zulkefli
Produksi : OrangeTree Production Sdn Bhd

PELAKON DRAMA WIFI SEBELAH RUMAH

Zul Ariffin sebagai Ghaz
Ruhainies sebagai Mira
Keith Foo sebagai Fizi
Nurin Afiqah sebagai Shasha
Fadlan Hazim sebagai Fendi
Asha Zainul sebagai Zana
Ridzuan Hashim sebagai Uncle Sam
Fazlina Ahmad Daud sebagai Kathy
Ziana Zain

SINOPSIS DRAMA WIFI SEBELAH RUMAH

Akan dikemaskini

6 comments

  1. Cerita ni belum tayang tapi kontroversi die buka main hangat lagi kan.

    ReplyDelete
  2. Oooo.. ni le cerita yang banyak kontroversi tu ek..

    ReplyDelete
  3. ehem ehem.. ada sesuatu untuk anda disini :
    https://sitiyangmenaip.blogspot.com/2020/12/top-commentators-2020-blog.html

    ReplyDelete
  4. Unik tajuk cerita. Malang macam kurang minat Ruhainies.

    ReplyDelete
  5. My mom 10 kali tnya if cita ni dah tayang ke belom sbb dia nak tgk Zul

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.