Be OWLsome. Sunday Best!

Sunday, December 06, 2020

Good, feeling good
Ay, feeling good, like I should
Went and took a walk around the neighbourhood
Feeling blessed, never stressed
Got that sunshine on my Sunday best (yeah)

Happy Sunday everything everyone. Everything good? Hopefully! Can’t sleep well last night. Keep thinking about all the things. Shuhh shuuhh please go away lah. Serabut rasa otak ni bila banyak sangat berfikir.

Okay okay bawa bertenang. Bila dah boleh rentas daerah/negeri ni senang sikit lah nak menguruskan hal family. Malam tadi abah call tanya bila nak balik, dah boleh rentas negeri. 2 hari lepas abah call juga tanya bila nak balik sebab haritu cakap 2 minggu lagi. Yakin betul masa tu PKPB tak diteruskan.

Haritu dia mengadu semput pula. Haa ye lah, berjanjilah kita cakap balik minggu ni. Semoga janji dapat ditunaikan. Yelah sebab dah biasa balik sebulan sekali. Bila covid ni lari lah segala rutin yang kita biasa buat. 

Esok husband nak kena balik kampung hantar ubat mak dan uwan dulu. Mak mentua pun pagi semalam dah call ubat dah habis. Selagi tak settle memang tak senang hati dibuatnya.

Apapun selamat menikmati hari ahad yang indah. Cuaca elok hari ni. Mengemas rumah mop lantai bagus juga ni. 


Yeah, be OWLsome today!

Owlsome

A word that can only describe Owl City. Because "Awesome" is too much of an understatement. Also the official Owl City hashtag.

Restock buah-buahan. Anggur tu satu pack RM13.90. Tokey kedai ada offer yang seedless, mahal sikit. Tak beli yang seedless. Sekali makan yang ni tak ada biji lansung pun. Haa nak tipu kami ke tuan kedai suruh beli yang mahal tu juga.

23 comments

  1. hhaha strategy marketing tuan kedai tu pun

    ReplyDelete
  2. Cometnya owl tu, fizah yg gubah ye.
    Baguslah dah boleh rentas negeri, boleh ziarah keluarga yg dirindui kan fizah.

    ReplyDelete
  3. itulah, ramai dengar juga nak balik kampung ni, semoga dipermudahkan urusan semua :)

    ReplyDelete
  4. Sedapnya anggur, makan time2 hujan ni Fiza. Huhu...

    ReplyDelete
  5. Comei Fiza potong buah nenas jadi owl. :)
    Ada ustaz cakap, jangan makan buah yang seedless. Sebab seedless, makna dia dah ubah cara semulajadi buah tu. Kalau diberi pilihan, pilih la yang ada biji.

    ReplyDelete
  6. Semoga dipermudahkan urusan. Walaupun covid tak jumpa penawar lagi. jaga diri semuanya ya

    ReplyDelete
  7. Aduhai geram betul tengok si OWL tu. Kreatif sugguhlah!

    ReplyDelete
  8. Geram tengok si OWLsome tu. Kreatifnyaaaa!!!

    ReplyDelete
  9. Comelnya si owl tu Fiza. Jaga-jaga ye, jangan sampai malam nanti time Fiza tidur, dai berbunyi...hihihiiii!

    ReplyDelete
  10. Awww so cute gubahan tu.
    Selamat mengurus parents. Lega hati kan boleh bergerak juga.

    ReplyDelete
  11. Yeahhh, may our life always OWLsemmm. hewhewwww...

    ReplyDelete
  12. comeiiii! kite tgk kat ig memula tu..geram tgk comei sgt

    ReplyDelete
  13. gagal fokus pada nenasnya yang lucu tuh, macam owl.
    Tadi kirain owl beneran :D

    Sehat dan owlsome semua ya :)

    ReplyDelete
  14. yeahh owlsemmm!! moh ler kita balikkk..hikhik

    ReplyDelete
  15. Geram plak nengoknyaaa oii...rasa nak cungkil mata owl tu hahahaha...

    ReplyDelete
  16. comel je owl tu...btul tu...rutin berubah....moga segera la reda pendemik ni....

    ReplyDelete
  17. Cantik photo fiza :)
    Hati2 fiza blk kg nanti tau
    take care!

    ReplyDelete
  18. comelnyaaaa owl ciptaan fiza tu..hihihihi

    ReplyDelete
  19. itulah ahad lepas dh boleh rentas daerah dan negeri.. dpt lah jenguk parents.

    awal2 pg dh call tanya bila nk balik

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.