Header Ads


Filem Musyrik - Api Neraka Menantimu!

Filem Musyrik - Api Neraka Menantimu!, sebuah filem seram lakonan Aeril Zafrel, Ruhainies, Ashraf Muslim dan ramai lagi. Filem Musyrik - Api Neraka Menantimu! mula ditayangkan di pawagam seluruh Malaysia bermula Khamis, 7 Julai 2022 di pawagam.

filem musyrik - api neraka menantimu!

FILEM MUSYIK - API NERAKA MENANTIMU!

Tarikh tayangan : Khamis, 7 Julai 2022
Pengarah : Arjin Uppal
Produksi : White Merpati Entertainment Sdn. Bhd. & Real Reel Pictures Sdn. Bhd.

PELAKON FILEM MUSYIK - API NERAKA MENANTIMU!

Aeril Zafrel
Ruhainies
Ashraf Muslim
Aishah Illias
Qaseh Shuhada
Arwan Umar
Neera Azizi

SINOPSIS FILEM MUSYIK - API NERAKA MENANTIMU!

Mengisahkan tentang Aril yang mempunyai sikap mudah panas baran terutama sekali apabila perniagaanya ditimpa masalah berpunca daripada orang kepercayaanya sendiri. Kemudian, rumah tangga Aril mula menjadi porak-peranda sehingga dia sendiri mampu bertindak di luar kawalan apabila ada sesuatu yang mendampingi dirinya.

Kesemua masalah yang dihadapi dan datang kepada Aril sebenarnya mempunyai kaitan dengan kisah silam hidupnya dalam mengamalkan perbuatan syirik.

8 comments:

  1. ingat telefilem, tapi kalau keluar di pawagam nak berlawan dengan filem Mat Kilau payah jugak ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Filem kak. Itulah pasalnya. Memang berlawanlah jawabnya tu.

      Delete
  2. Baru baca pasal filem ni yang masa shooting babak Ruhanies pegang batu nisan tu kamera bergerak sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye? Cerita seram mesti ada kisah disebaliknya kann..seram pulak dengar.

      Delete
  3. tengok poster macam menakutkan je jalan cerita movie ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dari sinopsis ada pedamping tu pun dah buat rasa seram dah kan.

      Delete
  4. Okey confirm akak x tengok...akak ni penakut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak berani, jangan tengok kak. Nanti terbawak bawak masuk mimpi

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.