Header Ads


Hadiah Preloved Giveaway by Raydah

Berkurun lamanya baru nak update hadiah Preloved Giveaway by Raydah yang saya dapat bulan Mei atau bulan lepas. Lupa dah! Teruk betul penyakit lupa ni. Itulah bila tak update terus jadi lupa terus. Maafkan saya.

Saya pun lupa sudah Preloved Giveaway by Raydah ni. Giveaway tahun 2020 gitu. Mana nak ingat. Tahu-tahu terpilih salah seorang pemenang hadiah Preloved Giveaway by Raydah. Itupun Ray yang inform. Kalau tidak, memang tak tahu.

Antara hadiah yang dimenangi :

  • Smart Cat Vacuum Cup
  • Sailormoon Phone Case (iPhone 8)
  • Cardcaptor Sakura Airpod Case

Smart Cat Vacuum Cup Sailormoon Phone Case  iPhone 8 Cardcaptor Sakura Airpod Case

  • Smart Cat Vacuum Cup
Gabungan warna purple dan pink memang cantik. Comel pula tu. Bawak travel sesuai sangat. Air panas boleh tahan panas dalam tempoh yang lama. Begitu juga air sejuk.

  • Sailormoon Phone Case (iPhone 8)
Phone case yang comel, warna pink warna favourite. Tapi sayang sebab model phone tak sama. Jadi, boleh simpan dulu.

  • Cardcaptor Sakura Airpod Case
Airpod case ni pun comel warna favourite juga. Cuma tulah airpod tak ada. Simpan buat sementara. Mana tahu akan datang ada airpod, boleh guna nanti.

Terima kasih untuk blogger Ray untuk kiriman hadiah yang comel comel ni. Semoga bertambah tambah rezeki Ray berkongsi rezeki dengan blogger-blogger lain. Keep it up writing!

Jom singgah blog Ray : www.raydahalhabsyi.com

8 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.