Jovian 3-Ply Monogram Black Face Mask & Extender

Beberapa hari lepas dapat satu sampul surat berwarna putih. Sedikit tebal bukan seperti surat biasa dengan tulisan komputer. Check cop setem dengan tulisan komputer tu dah boleh agak dah siapa pengirimnya.

Bukan sekali, bukan dua kali sampai tak ingat berapa kali dah dapat sampul surat sebegini. Dah pastinya tepat jangkaan saya. 

Dalam sampul surat putih tersebut ada Jovian 3-ply monogram black face mask, extender kait dengan butang bertemakan warna bendera Palestine dan juga nota kecil untuk geng kuat komen Shida Radzuan Blog.

Tengok pada nota tu, pengirimnya bukan lagi rahsia. Hadiah semua ni dikirimkan oleh blogger Shida Radzuan sempena jadi salah seorang top komentator blog beliau.

Jovian 3-Ply Monogram Black Face Mask

Jovian 3-ply monogram black face mask ni bukan face mask biasa biasa ni. Sejenis face mask premium jenama Jovian. Siapa yang tak kenal dengan Jovian Mandagie, seorang pereka fesyen terkenal. Design face mask yang menarik dan juga direka dengan fungsi yang bagus.

Baca kat bawah. Saya ambil dari Shopee.

Jovian 3-ply monogram black face mask

Description
  • Disposable 3-ply mask with stretchable earloop
  • Applicable to use as a health protection
  • With custom printed 'J' monogram and emboss 'JOVIAN' logo.
  • 95% filtration, efficiency against virus, bacteria & airborne particles
  • Fluid resistance that can protect against harmful biofluids & droplet
  • High breathability to enhance performance with exceptional comfort
  • Hypoallergenic that is made with soft materials to minimize skin allergy

Material 
  • Polypropylene Spunbond Non-Woven Fabric
  • Outer Layer has 50gsm of fabric thickness and it is a Non -Medical Grade mask 
  • Inner Layer: Hydrophobic Function Polypropylene (PP) Spun-bond Non-Woven Material 
  • Middle Layer: Static Filtration Melt-blown Non-Woven Material Barrier against virus, bacteria & airborne particles 
  • Outer Layer: Hydrophobic Protection Polypropylene (PP) Spun-bond Non-Woven Material Repels water and harmful biofluids 

Technical Specifications 
  • Particulate Matter (PM) Rating PM 0.1 
  • Bacterial Filtration Efficiency (BFE) ≥ 95% 
  • Particle Filtration Efficiency (PFE) ≥ 98% 
  • Mode of Attachment Ear-Loop 
  • Usage Disposable Single Use 

Care Instruction 
  • Room temperature, avoid direct sunlight 
  • With 5 years of life span Packaging 
REMARKS: THIS IS A NON MEDICAL GRADE MASK

Extender face mask Palestine

Extender face mask kait kedua yang saya dapat dari blogger Shida. Sebelum ni dapat extender kait warna warni. Kali ni dapat tema warna bendera Palestine.

Alhamdulillah. Terima kasih Shida untuk kiriman hadiah ni. Suka sangat! Memang simpan je lah ni sayang nak guna.

Nota Geng Kuat Komen

Sebelum menutup tetingkap sini, jom singgah  blog Shida Radzuan. Bolehlah berkenalan dengan blogger Shida Radzuan yang mana belum pernah kenal lagi. Rasanya pembaca kat sini pun dah kenal dengan blogger Shida Radzuan ni. Blogger otai masih berbisa.

42 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Akak pun baru dapat, belum tulis lagi. Tapi kagumlah macam mana tahu ini pelitup muka Jovian kalau belum buka isi dalam. Tahu pun apabila Sal tulis dia dapat pelitup muka Jovian. Tup-tup dapat 1.
    Alhamdulillah Fiza dapat 1 juga. Boleh rasa macam mana dan perbezaan dengan pelitup lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dapat juga. Ada logo Jovian kat pada face mask. Dalam gambar tak berapa nak nampak pulak. Saya belum pakai lagi jadi tak tahu beza. Description tu saya ambil dari Shopee seperti yang ditulis.

      Delete
  2. K ret ada gak beli set yg ct ngan jovian ni tp blm pakai lagi heheh

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak Fiza. Tips road jadi top comentators kak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Nad. Wahh..semoga berjaya Nad. Chaiyuk ii

      Delete
  4. Ramai yang guna Jovian face mask ni. Naniey tak pernah guna tapi tengok kat gambar ni nampak lain betul kualiti dia.. Tahniah Fiza..
    Salam Maal Hijrah. Semoga tahun baru ni lebih baik daripada tahun sebelumnya. Aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skin friendly katanya. Alhamdulillah..terima kasih naniey.

      Selamat menyambut Maal Hijrah.
      Aaminn...

      Delete
  5. tahniah kak fizah. cntik mask jovian ni. hari tu nk beli, tp stok habis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..terima kasih Syu. Face mask jovian ni terlajak laris.

      Delete
  6. Banyak good review mask jovian ni antaranya dapat elak jerawat naik sebabkan mask. Teringin jugak nak beli tapi tak beli beli lagi hehehe. Habis yang sedia ada dulu, bersepah lagi yang sedia ada sekarang ni hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye. minimize skin allergy. Samalah kita tak terbeli lagi. teringin gak beli untuk guna

      Delete
  7. Wahhh facemask hado-hado ni hehe . kalau saya dapat juga sayangnya nak pakai.

    Cantik juga mask extender warna bendera palestin tu.

    Semoga terus menjadi pengomen setia kak shida

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapat jugak face mask ado ado ni Ain. Itulah, rasa sayang pulak nak guna. Extender kait pun lawa. Ada kesempatan masa inshaAllah

      Delete
  8. mask jovian mmg best2.. tp tu la.. teringin nk beli.. xterbeli jgk..
    last2 beli mask kat mydin.. haha

    alhamdulillah rezeki fiza..

    cantik mask extender tu.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita pun teringin gak tak terbeli jugak. faktor harga tu yang lambat nak membeli. Alhamdulillah dapatlah satu buat koleksi

      Delete
  9. tahniah kak fiza! member pun ramai pkai yg jovian ni, depa kata xnaik mask acne klau pakai, hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..terima kasih CikTimm. Sungguh ka? memang berbaloi sangat kalau guna Jovian mask ni kan.

      Delete
  10. Waa.. Kita samalah. Geng kuat komen.. hihi

    ReplyDelete
  11. Sekarang nih face mask dah macam kebutuhan yg harus selalu ada yaaa :D. Saya rasa lepas dari covid, udah terbiasa sangatlah pakai facemask kemana2. Makanya sayapun selain membeli medical face mask, juga membeli face mask non medical yg motifnya bagus, makin semangat nak pakai :D.


    Congrats akak lagi2 dapat gift utk komentator terbanyak yaaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Ada bermacam macam jenis dan fesyen. Kann..dah jadi biasa pakai face mask bila keluar. So far saya pakai medical punya. yang non medical belum beli lagi. Banyak motif cantik cantik. rambang mata nak memilih.

      Delete
  12. sy kan... kalau sebut nama jovian trs teringat kes linda onn dulu heheheh...
    tahniah dpt mask jovian. dah pakai ke tu? ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak kes apa tu? macam tak tahu je.
      Alhamdulillah..tak pakai lagi lah Anies. entah bila keluar rumah pun tak tahu. Tapi macam sayang nak guna. Simpan je dulu

      Delete
  13. Tahniah kak fiza . Antara barang keperluan jugak musim pandemik sekarang ni . Comel extand face mask tu .

    ReplyDelete
  14. Tahniah Fizah.
    Cantik hadiahnya. Sayang pula kalau dipakai... tapi memang untuk digunakan kan hehehehee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih kak Amie. itulah, rasa sayang nak guna face mask tu. Simpan je dulu

      Delete
  15. Tahniah Fizah. Kalau cantik sayang kan nak guna. Lagi pulak face mask tu sebab pakai buang. huhu

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah dah sampai :)
    Tahniah fiza..harap sudi terima hadiah kecil dari shida :)

    ReplyDelete
  17. Cantikkk.. mmg syg nk guna la gitu. huhu

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال