Header Ads

Telefilem Rumah Usang Di Hujung Tanjung


Tonton Telefilem Rumah Usang Di Hujung Tanjung pada hari Ahad, 18 September 2022 pukul 2:00 petang di TV1. Telefilem Rumah Usang Di Hujung Tanjung, sebuah telefilem khas Hari Malaysia lakonan Wan Hanafi Su, Kartina Aziz, Zainun Ismail, Taher Sain, Zarina Zaini, Sulaiman Yasin dan ramai lagi.

Boleh tonton telefilem Rumah Usang Di Hujung Tanjung secara online live streaming menerusi portal RTM Klik (rtmklik.rtm.gov.my)

rumah usang di hujung tanjung full movie

TELEFILEM RUMAH USANG DI HUJUNG TANJUNG

Waktu Siaran : Ahad, 18 September 2022, pukul 2:00 petang
Siaran TV : TV1
Penulis skrip : Mazelan Manan
Pengarah : Bronko Bronzz
Produksi : Wandet Film Production Sdn. Bhd.

PELAKON TELEFILEM RUMAH USANG DI HUJUNG TANJUNG

Wan Hanafi Su
Kartina Aziz
 Zainun Ismail
Taher Sain
Zarina Zaini
Sulaiman Yasin
Yaakob Aziz
Haleeja
Fazira Shafinaz

SINOPSIS TELEFILEM RUMAH USANG DI HUJUNG TANJUNG

Konflik bermula apabila Pak Samad enggan menjualkan rumahnya kepada pemaju hartanah. Pak Samad mahu mewasiatkan rumah itu kepada cucu angkatnya bernama Firdaus.

Berjayakah Pak Samad mempertahankan rumahnya?

2 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.