Header Ads

Telefilem Janda Si Ayob


Tonton Telefilem Janda Si Ayob ulang siar pada hari Ahad, 4 September 2022 pukul 9:30 malam di Ohsem-Tele Awesome TV Awesome TV saluran 123 Astro atau saluran 112 MyTV. Juga boleh tonton Telefilem Janda Si Ayob menerusi aplikasi App Store & Google Play Store : AwesomeTV.

Telefilem Janda Si Ayob dibintangi pelakon Zulin Aziz, Zul Huzaimy, Izzue Islam, Haleeda, Ezzaty Abdullah dan ramai lagi.

telefilem janda si ayob full movie

TELEFILEM JANDA SI AYOB

Waktu siaran : Ahad, 4 September 2022, 9:30 malam
Siaran TV : Ohsem-Tele Awesome TV Awesome TV saluran 123 Astro atau saluran 112 MyTV
Pengarah : Eez Jalaluddin
Produksi : Fulus Pictures Sdn. Bhd.

PELAKON TELFILEM JANDA SI AYOB/ CAST

Zulin Aziz sebagai Zaleha
Zul Huzaimy sebagai Ayob
Haleeda sebagai Mak Melur
Izzue Islam
Ezzaty Abdullah
Meor Mohd
Emilia Hanif
Riz Amin
Anne Abdullah

SINOPSIS TELFILEM JANDA SI AYOB

Mengisahkan mengenai Zaleha yang mencari calon suami baru setelah bercerai dengan Ayob. Mak Melur mengajar Zaleha cara menggoda lelaki serta menyusun calon dan membuat temujanji untuk Zaleha.

4 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.