Telefilem Cikgu Kamala

Cikgu Kamala, sebuah telefilem istimewa sempena Hari Deepavali. Telefilem Cikgu Kamala merupakan telefilem ulang siar, tayangan pertama pada tahun 2013 juga disiarkan sempena Hari Deepavali.

Tonton telefilem Cikgu Kamala pada hari Sabtu, 6 November 2021 jam 12:30 tengah malam di TV3.

Telefilem Cikgu Kamala TV3

Telefilem : Cikgu Kamala
Waktu siaran : Sabtu, 6 November 2021, Jam 12:30 tengah malam
Siaran TV : TV3

SINOPSIS CIKGU KAMALA

sebuah telemovie menarik mengisahkan seorang cikgu moden bernama Kamala yang terpaksa bertugas di sekolah luar bandar dan menyesuaikan diri dengan suasana baru. Cikgu Kamala mendapat perhatian pelajar dengan sikapnya yang ceria dan dicemburui oleh Cik Nora. 

Apakah yang akan terjadi seterusnya?

PELAKON CIKGU KAMALA

Puspa Narayanan
Intan Ladyana
Nizam Zaidi

16 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. jarang2 sangat dah tgk drama2 kat TV. faktor makin berumur maybe.

    ReplyDelete
  2. Rasa macam pernah tengok la cerita ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ulang siar, mungkinlah tu kak Farrah pernah tengok. Saya pun dah tengok dulu :)

      Delete
  3. uisyhhh lama dah ek telemovie ni, tahun 2013

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep, lama dah. Ulang siar pun best jugak tengok kadang.

      Delete
  4. Oh lama cerita ini. Ulangsiar mesti jalan ceritanya sangat bagus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ah, cerita lama ni. Mungkin juga, sebab terpilih untuk disiar semula kan.

      Delete
  5. Pernah tengok tapi dah lupa. Pelakon watak Kamala tu memang cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cerita lama dah. ada part part yang lupa tapi bestlah cerita ni.
      Cantik puspa tu :)

      Delete
  6. mengingatkan pada pengorbanan seorg guru yg tiada tandingannya

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال