Siapa Tutup Lampu?

Siapa Tutup Lampu? Sebuah filem seram thriller lakonan Naim Danil, Ismi Melinda, Azizul Ammar, Uyaina Arshad, Azhar Jalil dan ramai lagi. 

Filem Siapa Tutup Lampu? merupakan filem arahan Alif Ihsan Rahman. Siapa Tutup Lampu? akan ditayangkan di saluran 480 Astro First pada 25 November 2021.

Filem Siapa Tutup Lampu?

Filem : Siapa Tutup Lampu?
Tarikh tayangan : 25 November 2021
Siaran TV : Astro First 480
Penulis skrip : Azhar Jalil
Pengarah : Aliff Ihsan Rahman
Produksi : Horizon Film Entertainment, Articulate Fusions Productions

SINOPSIS SIAPA TUTUP LAMPU

Mengisahkan tentang lima sekawan yang penuh dengan rahsia dan pengkhianatan. Lima sekawan itu adalah Akmal, Arif, Aryana, Azie dan Amir. Mereka berlima telah terlibat dalam satu kemalangan semasa perjalanan pulang dari bercuti di Genting Highlands.

Akibat kemalangan yang berlaku itu, Amir maut dan yang lain mendapati diri mereka dihantui apabila mereka pergi untuk mengenal pasti mayat di bilik mayat.

PELAKON SIAPA TUTUP LAMPU

Azizul Ammar
Uyaina Arshad
Naim Daniel
Ismi Melinda
Azhar Jalil
Afieq Shazwan
Melissa Campbell
Mark O’dea
Geoff Andre Feyaerts
Yusof haslam
Fatimah Abu Bakar
Lisdawati
Taufiq Hanafi
Nurin Afiqah
Qasrina Karim

14 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. kalau iman suka tgk ceta genre mcm ni.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Ingatkan kejadian seram berlaku pada Fiza :)

    ReplyDelete
  3. excited nya. tadi baca tajuk entri ingatkan pasal apa. hehehehee

    ReplyDelete
  4. Ada iras cerita what you did last summer cuma beza kawan sendiri yang mati. Hehe agaknya lampu tertutup waktu pengecaman mayat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala ala ceritanya kan. Tak pasti lah tu, kena tengok nanti :)

      Delete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال